OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 27., kedd 10:00

Ramones emlékfal-avatás a Belvárosban
    Budapest, 2016. szeptember 27., kedd (OTS) - Belváros életében és a könnyűzene történetében egyaránt jelentős eseményre készülünk.

    Erdélyi Tamás, azaz Tommy Ramone az egyetlen Magyarországon születetett zenész, akit a Rock and Roll Hall of Fame zenészlegendái között tudhatunk.
Tommy Ramone kerületünk szülötte és lakója volt, amíg az '56-os forradalmat követő megtorlások miatt el kellett hagynia országunkat.
A 1956-os forradalom 60. évfordulójának, a Ramones debütálásának 40 éves jubileuma emlékére és Erdélyi Tamás tiszteletére szülőházánál RAMONES EMLÉKFALAT AVATUNK.

Időpont:              2016. szeptember 30. (péntek) 12.30 óra

Helyszín:            V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. szám alatti társasház bejáratánál

Információ és regisztráció:
Szécsi Viktória (+36 20/283-0146, sajto@belvaros-lipotvaros.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.