OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 24. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. szeptember 28., szerda 12:56

Így ünnepelt Budapest a Turizmus Világnapján
    Budapest, 2016. szeptember 28., szerda (OTS) - Sikeres lakossági programokkal, konferenciával, templomlátogatással, köztéri kórusénekkel ünnepeltek a fővárosiak és a belvárosi turisták a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ által szervezett programsorozaton a Turizmus Világnapján.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160928_003.jpg

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a főváros hivatalos turisztikai szervezete az idén egy három részből álló programsorozatot szervezett, amely a turisztikai szakma képviselőinek szóló események mellett a lakosságot megszólító egész napos programsorozatot is tartalmazott, majd a nap végén,18 órakor a Deák Ferenc téren egy közös ünnepléssel zárult.

A Fővárosi Városházi Dísztermében rendezett szakmai konferencián Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője átadta a BUDAPEST TURIZMUSÁÉRT DÍJAT. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ az idén alapított díjat minden évben a Turizmus Világnapjához kapcsolódóan ítéli oda egy olyan turisztikai szereplőnek, szolgáltatónak, aki mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban hozzájárul a Budapest márka építéséhez, Budapest turisztikai desztináció vonzóbbá tételéhez. 2016-ban a Budapest Turizmusáért Díjat a Nemzeti Vágta rendezvénynek ítélte a BFTK. A Nemzeti Vágta egy különleges és kiemelkedő hatású, márkaalkotó esemény, mely Magyarország lovas hagyományait városi történelmi környezetbe helyezi, nemes versengést és színpompás attrakciót valósít meg világvárosi miliőben.

A konferenciáról és programokról bővebben: http://budapestinfo.hu/hu/mhirek/item/1800-turizmus-vilagnapja.html
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.