OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. szeptember 28., szerda 15:41

A HappySkin újabb sikerei: már három kategóriában is Magyar Termék Nagydíjas natúrkozmetikumok
    Budapest, 2016. szeptember 28., szerda (OTS) - A HappySkin - kézzel készült natúrkozmetikumok 2016-ban a Babaápolási termékek valamint a Kézzel készült natúrszappanok kategóriában is 17 termékkel elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, de a tavalyi 5 nyertes arckrém minősítését is megújította a bíráló testület. Az ünnepélyes átadóra szeptember 6-án került sor, az Országház Felsőházi termében Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke jelenlétében.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160928_004.jpg

A HappySkin 2013-ban kezdte meg működését Pécsett, amely még jelenleg is a termékfejlesztés központja. Göcsei Kamilla és édesanyja Dr. Forrai Márta orvos-természetgyógyász, a márka alapítói, szakmai tapasztalatukkal és tudásuk legjavával járulnak hozzá a minőségi termékek kifejlesztéséhez. A kozmetikumok gondosan válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagokból készülnek. Hidegen sajtolt BIO olajokat, organikus vajakat, különleges BIO virágvizeket tartalmaznak, melyek csak a BDIH által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki.

Említésre méltó, hogy rövid idő alatt a Magyar Termék Nagydíjhoz hasonló sikereket érhetett el a HappySkin. Egy rendkívül felhasználóbarát webáruházon kívül a budai Hegyvidék Bevásárlóközpontban található exkluzív HappySkin márkaüzletben is elérhető a kozmetikumok teljes kínálata. A Müller Drogériák natúrpolcain már 2014 óta megtalálhatóak, míg idén a nagyobb Rossmann Drogériákba is bekerült a HappySkin termékeiből jó néhány. A magyar piacon kívül népszerűek termékeik Németországban, Szlovákiában és Romániában is.

A cég előnye a hazai versenytársakkal szemben leginkább a termékek sokszor egyedi összetevőiben és azok hatékonyságában rejlik, továbbá a BIO minősítésű alapanyagokban.  A több mint 120 féle kozmetikumukból, immár közel ötöde Magyar Termék Nagydíjas termék, melyek megoldást jelenthetnek nőknek, férfiaknak és a babáknak is a mindennapi bőrápolásra, illetve különböző bőrproblémákra is.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.