OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. szeptember 30., péntek 11:40

"Elkötelezetten a környezetért" - Világszintű elismerő díjat kapott a KITE Zrt.
    Budapest, 2016. szeptember 30., péntek (OTS) - 2016. szeptember 14-én ünnepélyes díjátadó keretében került sor a KITE Zrt. által elnyert Environmental Respect Awards ("Elkötelezetten a környezetért") nemzetközi díjak magyarországi átadására. Ezzel az elismeréssel Magyarországon, de még az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) szektorban is egyedül a KITE Zrt.-t tüntették ki.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160930_001.jpg

2016-ban Magyarország vezető mezőgazdasági integrátora, a KITE Zrt. első alkalommal nyújtotta be pályázatát az Environmental Respect Awards nemzetközi programra, ami azonnal díjesőt eredményezett számára. Nem csak az EMEA szektor regionális "Elkötelezetten a környezetért" díját hozták el, hanem a magasabb elismeréssel járó EMEA "Elkötelezetten a környezetért" Tiszteletbeli Nagykövete címet is ők érdemelték ki példaértékű értékesítési politikájuk elismeréseként. Mintegy 290 résztvevő értékesítő közül választották ki a hazai pályázót.

A program abból a célból alakult, hogy felhívja a figyelmet az agrokemikáliák forgalmazása során a jó termékkövetésre, a kereskedőket és viszonteladókat biztonságos üzleti gyakorlatra ösztönözze és elősegítse a környezettudatos felhasználás terjedését, valamint, hogy elismerje azokat a műtrágya- és növényvédőszer-kereskedőket, akik a környezet védelme mellett környezettudatos módon folytatják üzleti tevékenységüket. A program keretében elismert és díjazott kereskedők kiemelkedő eredményeket és követendő példákat tudnak felmutatni ezeken a területeken. A kezdeményezést 27 éve indította útjára két szakmaközi, nemzetközi szervezet az AgriBusiness Global és a CropLife, a Meister Media Worldwide közreműködésével, valamint a DuPont támogatásával.

A hivatalos, nemzetközi díjátadóra július 28-án került sor a Delaware állambeli Wilmingtonban, az Egyesült Államokban, ahol a KITE Zrt. nevében Márvány Attila agronómiai kereskedelmi vezérigazgató-helyettes vehette át az elismeréseket, aki az alábbiakat nyilatkozta: "Nagy megtiszteltetés, felelősség és óriási meglepetés a környezeti elkötelezettség nagykövetének lenni. Nagy örömmel vettem át a díjat. Ez a program is bizonyítja, hogy cégünk a legjobb úton halad a jövő felé. A környezettudatos szemlélet nagyon fontos vállalatunk számára. Olyan vegyszerekkel és termékekkel is kereskedünk, ahol ezen termékek felhasználására a legjobb megoldásokat kell kidolgoznunk és biztosítanunk."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.