OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 24. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 5., szerda 12:50

Vasárnaptól újra Akusztik a Petőfin!
    Budapest, 2016. október 5., szerda (OTS) - Nyári álmából tér vissza újult lendülettel és válogatott zenész előadókkal az Akusztik.

    A Petőfi Rádió különleges műsora Október 9-én Pál Dénes-sel indítja a szezont és elhozza nektek a hazai előadók színe javát. A Felső Tízezer, Odett, Paso és a Kávészünet, mind-mind az Akusztik vendégei lesznek a már jól ismert Bródy Sándor utcai 8-as Stúdióban.

A koncertek zártkörűek, azonban néhány szerencsés hallgató jegyet nyerhet és életre szóló élményt szerezhet. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Talpra Magyarra fülelni, jó érzékkel telefonálni.

A vasárnaponként este héttől a Dalra Magyarban újra Akusztik, újra veletek.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.