OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 6., csütörtök 15:13

Eb-nyolcaddöntőssel és UEFA-kupa - győztessel készül az M4 Sport a vb-selejtezőre
    Budapest, 2016. október 6., csütörtök (OTS) -  Pénteken csap össze a magyar válogatott a svájci csapattal a Groupama Arénában. Akik a stadionban nem tudnak jelen lenni a világbajnoki selejtező második fordulóján, azok az M4 Sport képernyője előtt szurkolhatnak nemzeti csapatunknak. Az M4 Sport már csütörtök este a mérkőzéssel foglalkozik a Vb-selejtező előtt a magyar válogatott című műsorban. Pénteken az M4 Sporton a meccs előtt egy órával indul az a felvezető műsor, amelynek vendége lesz Bernd Storck szövetségi kapitány, megszólalnak a játékosok is, akik a nyári nagysikerű Eb - hősei voltak és a szurkolók is.

        A 20.45-kor kezdődő találkozó kommentátora Gundel Takács Gábor lesz, a pálya szélén pedig Berkesi Judit követi majd az eseményeket. A helyszíni szakértő Juhász Roland, 94-szeres válogatott labdarúgó, a stúdióban Buzsáky Ákosé ez a feladat, aki a műsorvezetővel, Molnár Mátyással elemzi majd a látottakat. A találkozó után a nézők összefoglalót láthatnak a pénteki játéknap összes mérkőzéséről.
     A felvezető műsor kezdési időpontja péntek este 19.45 M4 Sport!
     Magyarország - Svájc vb-selejtező. Péntek, 20.45 M4 Sport!
     Hajrá, Magyarország!

     Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.