OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 7., péntek 09:31

Ma zárul az Internetes Vásárlás Hete
    Budapest, 2016. október 7., péntek (OTS) - Az egész hét az internetes vásárlásról szól. Ma, október 7-én jön a finálé: több száz webáruház kínálja kedvezményeit az Internetes Vásárlás Napján.

    Hatodik alkalommal rendezi meg a Neo Interactive digitális ügynökség az Internetes Vásárlás Napját október 7-én, pénteken. A kezdeményezés mozgósító céllal jött létre 2010-ben: a környezet- és időkímélő online vásárlást, valamint a biztonságos, készpénzmentes online fizetési módokat kívánja minél szélesebb körben népszerűsíteni. Az Internetes Vásárlás Napján elérhető egyedi akciókat minden évben egy megadott napon teszik elérhetővé a résztvevő partnerek a www.internetesvasarlasnapja.hu oldalon.

Idén második alkalommal vezette fel az Internetes Vásárlás Napját az Internetes Vásárlás Hete, amely kiemelten a biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés népszerűsítését tűzte ki célul, és ennek jegyében speciális akciók, valamint a bankkártyás fizetésről szóló információk érhetőek el a http://internetesvasarlasnapja.hu/internetes-vasarlas-hete/ oldalon.

Az Internetes Vásárlás Hetén idén hét e-kereskedő partner vesz részt speciális ajánlatokkal, míg a hetet lezáró Internetes Vásárlás Napján több száz e-kereskedő kínál speciális akciókat az online vásárlóknak.

További információ:
Soós Gergely, ügyvezető
Neo Interactive
+36.1.789.5000
+36.20.365.7347
soos.gergely@neo-interactive.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.