OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. október 10., hétfő 09:05

20 éves a Kolping Hotel!
    Alsópáhok, 2016. október 10., hétfő (OTS) - Az egyedülálló családbarát szolgáltatásai mellett folyamatos fejlesztéseiről híres alsópáhoki Kolping Hotel 2016-ban ünnepli húsz éves jubileumát.  A Magyar Kolping Családi Üdülési Alapítvány és a Kolping Hotel Kft. meghívására 2016. október 8-án a szálloda német-magyar tulajdonosai, alapítói és vezetői a szállóvendégekkel közösen egy egész napos programsorozat keretében örömünnepet tartottak.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161010_001.jpg

A jubileumi ünnepségen beszédet mondtak:
     - Szabó János, a Magyar Kolping Üdülési Alapítvány ügyvezetője
     - Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára
     - Josef Holtkotte,  a Német Kolping Szövetség prézese
     - Gebhard Kaiser, az augsburgi Kolping Képző Központ elnöke
     - Baldauf Csaba, szállodaigazgató

Novák Katalin államtitkár beszédében Adolph Kolping gondolatait idézve kifejtette, hogy erős országot, erős nemzetet csak erős családokon keresztül lehet építeni. A szálloda fejlődését évek óta figyelemmel kíséri, és kiemelte annak fontosságát, hogy a Kolping Hotel sokat tesz a családokért.

A Kolping Szövetség részéről a felszólalók visszaemlékeztek azokra az időkre, amikor először tervként megfogalmazódott egy olyan közös vállalkozás ötlete, ahol majd a családok állnak a fókuszban. Külön öröm, hogy ennek az augsburgi-magyar összefogásnak sok szereplője most személyesen is jelen volt, és együtt ünnepelhették 2 évtized munkájának eredményét.

A szállodaigazgató - aki egyébként a legrégebbi munkatárs, immár 22 éve dolgozik a szállodáért - külön köszöntötte a jubiláló munkatársakat. A német társigazgatón, Werner Moritzon kívül 8 munkatárs büszkélkedhet 20 éves munkaviszonnyal. A szállodaigazgató beszédében kiemelte, hogy 2 napja vehette át Budapesten a "Leginnovatívabb vidéki szálloda díjat", ami igazán méltó megkoronázása az elmúlt időszak fejlesztéseinek.

Dr. Niklai Ákos a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a Szövetség nevében Marencich emlékéremmel lepte meg Baldauf Csaba szállodaigazgatót kiemelkedő szakmai munkájáért, és megújulásra való törekvéséért.

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
Adresse: 8394 Alsópáhok, Fő út 120.
Kontakt: Kutai Dóra, Marketingleiterin
Telefon: +36 (83) 344-143 / Nebenstelle 5244
E-mail: kutai.dora@kolping.hotel.hu
Webseite: www.kolping.hotel.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.