OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. október 14., péntek 13:46

"A jó zene a megfelelő kategória"
    Budapest, 2016. október 14., péntek (OTS) - Egy megkérdőjelezhetetlen népszerűségű zenekar a CAFe Budapest vendége. Az 1977-ben létrejött Yellowjackets Ázsiában, Ausztráliában és Európában egyaránt sikert sikerre halmozott.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161014_001.jpg

Két Grammy-díj birtokosa legendás zenészekből álló formáció. 1981 óta több mint huszonöt albumot jelentettek meg, legutóbbit Cohearance címmel, idén áprilisban.

A jelenlegi csapat az összes eddigi tag között is legnagyobb kedvencnek számító szaxofonos, Bob Mintzer, az alapító Russel Ferrante, az 1987 és 1999 között közreműködő, majd a 2010 óta újra oszlopos tagnak számító dobos Will Kennedy és a legfrissebb, 2015 óta basszuson csatlakozott Dane Anderson felállással "dupla bulin" szerepelnek Budapest Jazz Clubban.

Budapesten landolva interjúkat adtak a Bartók rádió munkatársának, Becze Szilviának, majd az internetes szaklap, a www.jazzma.hu riporterének
kérdéseire válaszoltak. Bob Mintzer egyebek között megnevezte magyar kedvenceit: "Oláh Kálmán László Attila, a MAO-ban rengeteg nagyon érdekes komponista és hangszerelő dolgozik, Fekete-Kovács Kornél például. Bartók a klasszikus zenéből természetesen, nagyon nagy hatású."

A saját zenéjüket pedig így jellemezte Will Kennedy: "Ha kategorizálni akarod a Yellowjackets zenéjét, akkor a jó zene a megfelelő kategória."

Részletesen: http://www.jazzma.hu/hirek/2016/10/14/the-yellowjackets-interview

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.