OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 17., hétfő 10:46

Sajtótájékoztató meghívó
    Budapest, 2016. október 17., hétfő (OTS) - Tisztelt Szerkesztőség!Tisztelettel meghívjuk a szerkesztőség munkatársát a Budapesti Andrássy Egyetem Gazdaságtudományi képzési terület által szervezett sajtótájékoztatóra, amelynek témája: "TAPASZTALAT AZ AKTÍV IDŐSKOR KULCSA" (ExpAct) - AAL-KUTATÁSI PROJEKT BEMUTATÁSA (Active and Assisted Living Programme 2014-2016)

    
Ahol a tapasztalat, a tudás és a bölcsesség iránti kereslet és kínálat találkozik…

Egy innovatív, magyar nyelvű internetes platform létrejöttének bemutatása, amely kifejezetten az 55 év felettiek munkaerőpiacon való aktivitását támogatja…

Olyan egyedülálló szoftver, amely a szakmai tapasztalatok mellett a felhasználók
teljes személyiségét is figyelembe veszi …

Helyszín:     Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem - Andrássy Terem
Időpont:     2016. október 24., 14.00 - 15.00
A sajtótájékoztatón jelen lesznek:
Prof. Dr. Martina Eckardt, projektvezető
Prof. Dr. Stefan Okruch, projektvezető
Dr. Felix Piazolo, szenior kutató
Bölöni Petra, Gazda Éva tudományos munkatársak

A sajtótájékoztató nyelve:     német és magyar, tolmácsolást biztosítunk

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2016. október 20.-ig jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: e-mail: eva.gazda@andrassyuni.hu vagy tel.: +36 70 324 4283.

Előre is köszönjük, hogy részvételével hozzájárul a sajtótájékoztató sikeres megtartásához.

Várjuk szeretettel!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.