OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 28., péntek 09:53

Forradalmi dalszövegek - dönts te egy ország kedvenc dalszövegéről!
    Budapest, 2016. október 28., péntek (OTS) - Döntsd el te, melyik legyen a győztes dalszöveg, melyet egy ország fog skandálni! 1500 pályamű, 5 fős zsűri, 10 kiválasztott induló!

    
1956. október 28-án megalakult a Magyar Ifjúság Forradalmi Pártja. A Központi Vezetőség tűzszünetet rendeltet el, az eseményeket egyértelműen forradalomként és szabadságharcként értékelte.

A Petőfi rádió és a Petőfi TV dalszövegírói pályázatot hirdetett a forradalom 60. évfordulójára. A pályázóknak új szöveget kellett írnia az Avanti ragazzi di Buda című olasz dalhoz, amely a magyar szabadságharc emlékére íródott. A több mint 1500 beérkezett pályamű átesett a zsűri előzetes elbírálásán, azonban a győztes kiválasztása a te feladatod.

2016. október 28-tól döntsd el te, melyik a induló győzedelmeskedjen! A szavazás november 2-án, szerda éjfélkor zárul.

Szavazz a petofilive.hu-n, döntsd el te melyik legyen a győztes induló!

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.