OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. november 25., péntek 12:40

Cop Mortem - Új magyar akció-krimi a mozikban
    Budapest, 2016. november 25., péntek (OTS) - November 24-től Kamarás Iván, Anger Zsolt, Gáti Oszkár és Ganxsta Zolee főszereplésével országszerte negyven moziban debütál Kovalik József, a hazai kaszkadőr szakma nemzetközileg elismert alakjának első nagyjátékfilmje, a Cop Mortem.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161125_002.jpg

Szeptember közepén a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztiválon szinte a semmiből bukkant fel egy új magyar film, a Cop Mortem előzetese. A számos ismert színészt felvonultató, akciódús krimi két perces trailerét azóta több mint 100 ezren látták a videómegosztó oldalakon. A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök…
Előzetes: https://youtu.be/JliCqcfOeQQ

A független produkcióként készült film vállaltan a B kategóriás külhoni krimik, kalandfilmek világát próbálja megidézni, célja színtisztán a szórakoztatás. Karaktereit magyar viszonylatban igazi sztárparédénak mondható színészgárda kelti életre, a főbb szerepekben Kamarás Iván, Anger Zsolt, Gangxta Zolee, Páll Zsolt, Gáti Oszkár, Nagy Zsolt, Gesztesi Károly, Szabó Győző Seprenyi László és Madár Veronika látható. A mindössze 23 nap alatt leforgatott filmben a hazai kaszkadőr szakma színe-java is részt vett. Az elhagyott laktanyáktól, underground kluboktól és edzőtermektől a gödöllői Szent István Egyetem patinás épületén át az Árkád Bevásárlóközpont tetejéig változatos, néhol extrém helyszíneken készült filmben az akciójelenetek során 14 autót és négy motort törtek ripityára és közel ezer töltényt használtak fel.

A filmet rendezőként, forgatókönyvíróként és vágóként is jegyző Kovalik József "Joe" több mint 20 éves profi kaszkadőr múltjával otthonosan mozog a filmes akciók világában. Tapasztalatát és egyéni látásmódját első rendezésében ismerheti meg a közönség. A MacLeod Film produkciójában készült izgalmas krimit, amelyben a bűnügyi filmekhez képest a szokásosnál jóval több akciójelenet is látható, november 24-től országszerte negyven moziban mutatják be, a Pannonia Entertainment forgalmazásában. Budapesten a Corvin Moziban, a Cinema City Allee, Arena és Campona moziban valamint az idén nyáron újra megnyitott Csepeli Moziban vetítik. Országszerte a megyeszékhelyek többségén látható lesz, a Cinema City hálózatában és a nagyvárosok art mozijaiban egyaránt. Részletek a film Facebook-oldalán, a http://fb.com/CopMortem címen olvashatók.

Sajtókapcsolat
Zsarnai Gábor
Pannonia Entertainment
+36-30-455-0422
sajto@pannonia-entertainment.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.