OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 25., péntek 13:00

Töltse velünk a hétvégét - műsorok néptánctól népsportig, Forma-1-től Zolnay Péterig!
    Budapest, 2016. november 25., péntek (OTS) - November 25-én pénteken mezőföldi muzsikával, bukovinai csárdással, rimóci táncokkal és felcsíki gyermekdalokkal várja a nézőket a Fölszállott a páva 19.30-től a Dunán. A mostani adás lesz az utolsó az elődöntők sorában. A népzenei és néptánc tehetségkutató után 22.00-kor Nora Roberts - Északi fény című amerikai-kanadai krimit láthatják a nézők a Duna televízión. Meg Galligen szerepében LeAnn Rines, akinek a neve a Doktor Szöszi 2.-ből csenghet ismerősen. Az Alaszkában játszódó krimi egy gyilkossági nyomozást követi végig, a film Nora Roberts regénye alapján készült.

    Szombaton reggel hattól újra a gyerekeké a főszerep az M2 csatornán. A kisvakond rajzfilmmel indul az este nyolcig tartó gyerekeknek szóló műsorblokk, ahol egymást érik az erőszakmentes, minőségi mesék. A bőséges választék részét képezi 08.00-kor kezdődő Rejtélyek Tesz-Vesz városban, amit  Mickey egér játszótere követ 08.30-tól az M2 műsorán.

A szombati nap nem telhet el NB I-es labdarugó rangadó nélkül, 15.20-től DVTK-Paksi FC összecsapás, amit 17.40-től Videoton FC-MTK mérkőzés követ az M4 Sport műsorán. Az OTP Bank liga mérkőzései után kapcsoljon a SzerencseSzombatra és kövesse első kézből az e heti lottószámok sorsolását 18.35-től a Dunán.

Egymást érik a klasszikusok a szombati napon az M3 csatornán, 17.15-től Mosoly a javából / Alfonzó: Vegyes savanyúság - Minket kérem informálnak?!... 20.40-től pedig Zolnay Péter filmje: Próféta voltál szívem, Darvas Iván és Berek Kati főszereplésével.

Ezen a hétvégén kiderül, ki lesz a 2016-os Forma-1 bajnoka. Az Abu Dhabi Nagydíjat már a pénteki szabadedzéstől (I. szabadedzés: 09.55, II. szabadedzés: 13.55, időmérő edzés: szombaton 13.45-től) végigkövethetik a szurkolók. A futam vasárnap 13.30-től az M4 Sport műsorán lesz látható. Benzingőz után, női kézilabda mérkőzés, az NB I-es Eger játszik Orosháza válogatottjával, 18.35-től élőben az M4 Sporton.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.