OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 12., csütörtök 11:55

A legkiválóbb magyar sportolók gálája az M4 Sporton
    Budapest, 2017. január 12., csütörtök (OTS) - Idén 59. alkalommal választja meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége az év magyar sportolóit. A díjakat az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán adják át, melyet a közmédia sportcsatornája élőben közvetít 19:00 órától a Nemzeti Színházból.

    2016 a magyar sport kiemelkedő, sikerekben gazdag éve volt. A nagy sporteseményeket és a magyar győzelmeket az M4 Sport nézői élőben szurkolhatták végig a televíziók képernyői előtt. A gála remek alkalom arra, hogy mindenki jó szívvel emlékezhessen vissza a magyar labdarúgó válogatott Eb-menetelésére, Rió magyar hőseire, női és férfi kézilabdázóink nagy pillanataira, vagy éppen férfi kosarasaink Eb-kijutására. A 2016-os emlékek felidézése közben az M4 Sport nézői két jól ismert arccal is találkozhatnak a közvetítés során, hiszen az Év Sportolója Gála két házgazdája, Berkesi Judit és Kovács "Kokó" István M4 Sport műsorvezetői lesznek.

A legrangosabb magyar sportgálán most is lesz miért izgulni: az év csapata-díj jelöltjei közé került az Eb-résztvevő férfi labdarúgó válogatott, az olimpiai bajnok női kajak kettes, és a női kajak négyes is. Az év női sportolója címért pedig három olimpiai bajnok is harcba száll. Talán sosem volt még annyira erős a mezőny mint idén, hiszen Hosszú Katinka és Kozák Danuta mellett Szász Emese is ott van a jelöltek között.

A nagyszabású gálaest nyitányaként a Himnuszt Rost Andrea, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes énekli. Négy élő produkció színesíti az estet, közülük az operett blokkban Peller Anna, Dolhai Attila és a Budapesti Operettszínház táncosai egy speciális, erre az alkalomra készített Budapest-egyveleggel lépnek fel. A különleges produkciók mellett világsztárok is emelik a gála fényét: az egyik díszvendég és díjátadó a Real Madrid és a Chelsea egykori középpályása, a BL- és európai szuperkupa-győztes, vb-ezüstérmes francia Claude Makélélé lesz. Itt azonban még nincs vége a sornak, mert több meglepetéssel is készülnek a szervezők, ezért garantáltan érdemes lesz csütörtök este 19:00-tól az M4 Sportot választani.

Az év góljára még csütörtök estig lehet szavazni az m4sport.hu portálon. Gera Zoltán és Szalai Ádám Eb-gólja mellett Ádám Martin bajnoki bombagólja van versenyben a trófeáért.

Szóljon ez az este a magyar sportról, ünnepeljük közösen hazánk sportolóit az M4 Sportcsatornán, és köszöntsük az előttünk álló különleges sportesztendőt, hiszen idén Magyarország ad otthont a FINA úszó-világbajnokságnak és idén nyerhetjük el a 2024-es nyári olimpiai és paralimpiai játékok rendezési jogát!

Csütörtökön 19.00-tól a magyar sport ünnepe az M4 Sporton.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.