OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. január 25., szerda 16:40

Ötmilliót nyert az olimpikon a köztévében, gyerekeknek adja
    Budapest, 2017. január 25., szerda (OTS) - A Maradj talpon! különleges játékkal zárta a 2016-os évet: az ünnepek előtti adásban a riói nyári olimpia sportsikereire való tekintettel olimpikonok vívták a párbajokat. Az adásban Gádorfalvi Áron olimpikon szörfversenyző 5 millió forintot nyert, amelyet a Borsóház Gyermekfejlesztő Egyesületnek ajánlott fel. A Szerencsejáték Zrt. által biztosított nyereményt a Család-barát január 24-i adásában adta át Áron az alapítvány vezetőjének.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170125_001.jpg

"Egy ilyen központot létrehozni nagyon sok munka és pénz és legalább ennyi, ha nem több a fenntartása is. Ez az összeg egy olyan biztonsági tartalék, ami biztosítja az intézmény fenntartását. Ebbe beletartozik új terápiás eszközök beszerzése is. Nagy álmunk volt egy olyan speciális futópad, ami lehetővé teszi az önállóan állni és járni nem tudó gyerekek felfüggesztését, biztos, hogy egy ilyet beszerzünk az adományból. A hozzánk járó gyerekek is sportolnak, kis olimpikonok ők is" - mondta Kismándor Csilla, az egyesület elnöke a műsorban.

"Szeretem támogatni a mozgás felé nyitott kezdeményezéseket, így külön öröm, hogy segíthettem a Borsóháznak a nyereményemmel" - mondta Gádorfalvi Áron.

Maradj talpon - hétköznaponként 19.30-tól a Duna televízión.
Család-barát - hétköznaponként 10 órától, hétvégén 7.25-től a Duna televízión.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.