OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. január 26., csütörtök 09:00

A program, amit több mint 1 milliárd eszközön aktiváltak már
    Budapest, 2017. január 26., csütörtök (OTS) - A világszerte több mint egymilliárd eszközön aktivált TeamViewer magyarországi képviseletet kapott, melyet a szoftverek forgalmazásban tapasztalt Trans-Europe Kft. lát el.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170126_001.jpg

De mire is jó ez a program és miért használják ilyen sokan?

T ávoli hozzáférés
E gyszerű kezelőfelület
A lacsony költség
M egbízhatóság

A 2005-ben alapított TeamViewer elsősorban felhőalapú technológiákkal foglalkozik, amelyekkel valós idejű online támogatási és együttműködési szolgáltatásokat kínál világszerte.
A szoftver lehetővé teszi a távoli hozzáférést és egyben támogatást, valamint megbeszélések teljes biztonságban való levezényelését.
Segítségével úgy irányíthatunk egy távoli számítógépet és - Android, vagy iOS rendszerű - mobileszközt, mintha csak előtte ülnénk elsődleges felhasználóként.
Mindezt magas fokú biztonságban: munkamenet-titkosítással, egyszeri hozzáférés esetén véletlenszerű jelszó használatával, választható kétlépcsős hitelesítéssel és további szabályozással gondoskodik a biztonságról.

Fontos megjegyezni, hogy a program kiegészíthető az ITBrains szolgáltatással, mellyel egy komplett informatikai irányítópultként használhatjuk a TeamViewer-t, ahol a felhasználótámogatás, a rendszerellenőrző szolgáltatások, és az alkatrész szintű leltározás is egy központi felületen keresztül oldható meg.

"Nagy várakozással tekintünk a TeamViewer termékeinek forgalmazása elé. Véleményem szerint a TeamViewer szoftverek kiválóan illeszkednek a Trans-Europe kínálatába, hiszen a kreativitás és a kollaboráció minden kis- és nagyvállalat számára elengedhetetlen, és ezek az eszközök is könnyen kezelhető módon, magas biztonsággal, tetszőleges operációs rendszerekkel ezt hivatottak támogatni." - mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

A szoftver felhasználóbarát, intuitív és könnyen kezelhető felületet biztosít.

Ingyenesen elérhető személyes használatra, valamint próbaverzióként üzleti használatra is.

A TeamViewer professzionális szoftverei a Trans-Europe Kft. viszonteladói hálózatában (szoftver.hu/viszonteladoink) vásárolhatók meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.