OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 3., péntek 11:29

Már a YouTube-on A Dal 2017 360 fokban
    Budapest, 2017. február 3., péntek (OTS) - A Dal 2017 You Tube oldalán az elődöntőkbe továbbjutott versenyzők produkciói már megtalálhatók 360 fokos változatban, 4K felbontásban. Persze, az igazi élmény az, amikor egy VR szemüvegen át láthatjuk a dalokat. Aki kipróbálja, valóban úgy érezheti, mintha ő maga is a színpadon állna. Most bárki számára elérhetővé válik az élmény: az első közönségtalálkozót február 4-én a Camponában rendezzük, a helyszínen Singh Viki, a Leander Kills és Henderson Dávid várja a rajongókat 11 órától. A sorozat február 11-én az Árkádban, majd 18-án az Arénában folytatódik.

    Magyarországon elsőként PlayStation VR szemüveggel is nézhetőek A Dal 2017 produkciói. A világot jelenleg izgalomban tartó technikai újdonság segítségével A Dal 2017 rajongóinak lélegzetelállító élményben lehet részük: szétnézhetnek a stúdióban, odaállhatnak kedvenc előadóik mellé, de akár a stáb munkáját is egészen közelről megfigyelhetik, hiszen a virtuális valóság technológia segítségével részesei lesznek a nagyszabású produkciónak.

#ADAL2017 #ADALAMITDUDOLSZ #DUNATV

A Dal 2017 látványos stúdiójában már az első adástól speciális eszközök rögzítik a történéseket, mindhárom válogatón forognak a 360 fokos kamerák is, hogy a továbbjutók produkcióit különleges videókban, igazi VR élményként láthassák a tévénézők. A VR szemüveggel különleges perspektívákból nézhetünk körül a stúdióban, a virtuális valóság olyan hatást kelt, mintha a színpadon állnánk vagy a nézőtéren ülnénk a produkció alatt.

A 18 elődöntős versenyző látványos produkcióit bárki újra átélheti A Dal és a PlayStation VR közönségtalálkozóin, ahol a rajongók a virtuális kaland után, akár személyesen is találkozhatnak kedvenc előadójukkal. Az első közönségtalálkozót február 4-én a Camponában rendezzük, a helyszínen Singh Viki, a Leander Kills és Henderson Dávid várja a rajongókat 11 órától. A sorozat február 11-én az Árkádban, majd 18-án az Arénában folytatódik.

A 360 fokos videók A Dal hivatalos Facebook és Youtube oldalán is elérhetőek HD és 4K felbontásban is, így otthon a számítógépek előtt ülve vagy a műsort okostelefonról követve is nézelődhet bárki a Dal 2017 díszletei között.

Új szavazós app segít a választásban

A Duna csatornán január 14-én induló műsorhoz kapcsolódóan egy olyan okostelefonos alkalmazás készült, mellyel a nézők minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban szavazhatnak a jövőben. A Médiaklikk+ applikáció A Dal 2017 indulásával debütált. Újdonság, hogy A Dal nézői a közösségi oldalakon már meglévő felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek (Facebook, Google, Twitter), így a Médiaklikk+ akár külön regisztráció nélkül, egyszerűen használható.

A közmédia Médiaklikk Plusz applikációja az alábbi linkeken érhető el:

iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus
Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.