OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 10., péntek 20:16

Dalos, filmes, sportos hétvége jön a köztévén
    Budapest, 2017. február 10., péntek (OTS) - A hatodik héten dupla A Dal 2017 műsorral készül a közmédia, pénteken és szombaton 19.30-tól újra mérlegre kerülnek a győztesek. A cél kiválasztani Magyarország Dalát 2017-ben. A hétvégén lezajlanak az elődöntők, így február 18-án már a döntővel várja nézőit a Duna és a Duna World csatorna.

    
Érdemes pénteken a zenés dal választó után is a Duna műsorát nézni, éjjel 1.25-től Hitchcock klasszikusa érkezik, a Psycho reklámblokkok és megszakítás nélkül.

Ébredjen szombaton a Grease 2. dalaira reggel 9.05-től a Duna Televízió műsorán! Délutánra a Duna World-öt ajánljuk 16.45-től egy magyar dokumentumfilm-sorozat első részét láthatják a nézők az Erdélyi arisztokrácia diszkrét bája címmel. Az egymás után sugárzott első két részben Gróf Bánffy Miklós utódaival valamint Gróf Bethlen István leszármazottaival ismerkedhetünk meg. 19.30-tól újra A Dal 2017 a Dunán, majd színházi gyöngyszem az M5 műsorán 22.05-től: Shakespeare's Globe - Szentivánéji álom (feliratos, angol színházi felvétel, 172 perc).

A Petőfi TV szombat este már rutinszerűen jelentkezik a legjobb magyar koncertfelvételekkel a Müpából. 22.35-től Szabó Balázs Bandája a biztosíték a garantált szórakozásra.

Vasárnap 13.20-tól Audrey Hepburn játszik a magyar tévénézőknek a Római vakáció c. amerikai film főszerepében. Érdemes az M3 műsorán folytatni a filmezést, 15.20-tól A 9-es kórterem című magyar filmdráma várja a retroadó nézőit. Az M5 csatorna elhozza minden magyar tévénéző számára napjaink legszebb természetfilmjeit. Vasárnap délután 17.05-től A fagy birodalma / A világ végén címmel eredeti nyelven, feliratozva élvezhetik David Attenborough idegenvezetését a tévénézők. Természetfilm után textilművészet, 20.00-tól az Új idők, új dalai című magazinműsor legújabb részében. A Leány gyöngy fülbevalóval Scarlett Johansson és Colin Firth főszereplésével 20.35-kor kezdődik az M5 műsorán.

A Dunán 22.05-től Casino. Főszerepben Robert De Niro, Sharon Stone, Joe Pesci, a sztárokat Martin Scorsese rendezte.

Hétvége az M4 Sporton

Szombaton 17.30-tól a Labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjét, a Ferencváros - Budapest Honvéd összecsapást sugározza élőben az M4 Sport.

A vasárnap vízilabdával indul a sportcsatornán. A VOLVO Kupa Montenegro - Szlovákia mérkőzése 09.45-kor kezdődik, majd 11.20-tól Magyarország - Horvátország mérkőzés közvetít a köztévé sport adója. 17.45-től kosárlabda Magyar Bajnokság: ZTE - Körmend mérkőzés, majd 19.55-től a Futsal Magyar Kupa férfi döntőjével folytatódik a műsor szintén élőben az M4 Sport műsorán.

A műsorokat online is lehet követni a mediaklikk.hu weboldalon.

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.