OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 9., csütörtök 11:01

Hétgyerekes családanyával költözik össze Harsányi Levente
    Budapest, 2017. március 9., csütörtök (OTS) - Harsányi Levente, a Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője két napra beköltözik az orosházi SOS gyermekfalu egyik nevelőszülői családjába.

    A 47 éves Mákné Erzsike évente 1400 uzsonnás csomagot, 5110 reggelit és vacsorát készít, több ezer zoknit párosít. Az asszony férjével együtt hét gyereket nevel: két saját gyermekük mellé öt gyereket fogadtak be. Az SOS Gyermekfalvakban 400 gyermek él nevelőszülői családokban. Olyan gyerekek, akiket ki kellett emelni vérszerinti családjukból többnyire bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála miatt. Erzsike lassan 20 éve dolgozik az SOS-ben, ez idő alatt már 40 gyereknek segített elindulni az életben. A család hetek óta készült a Talpra magyar műsorvezetőjének fogadására.

A Petőfi Rádió műsorvezetőjének, Harsányi Leventének sem idegen a fürdetés, leckeírás és a házimunka. A kétgyerekes családapa kislánya nemrég nőtt ki a pelenkás korból, kisfia most kezdte az iskolát. A műsorvezető két napon keresztül együtt kel és fekszik majd a családdal, részt vesz mindenben, amit egy hétgyerekes családanya tesz nap, mint nap a gyerekekért, sőt péntek reggel Orosházáról jelentkezik majd be műsorba.
A Petőfi Rádió Talpra magyar népszerű műsorvezetői az Euronics-al közösen fogtak össze a "Segíts, hogy segíthessünk az SOS gyermekfalvak lakóinak" elnevezésű kampányban, melynek célja, hogy a hallgatók segítségével összegyűjtsenek 100 ezer forintnyi adományhoz szükséges like mennyiséget, hogy az Euronics ilyen értékben adjon adományokat, nélkülözhetetlen műszaki cikkeket az SOS gyermekfalvak lakóinak.

"A szükséges like mennyiség már az első egy órában összegyűlt, ezért nem túlzás azt állítani, nekünk vannak a legjobb fej és legsegítőkészebb hallgatóink!" - mondta el Kardos Horváth János a Talpra Magyar műsorvezetője. "A likegyűjtést folytatjuk, egészen holnap reggel 8.00 óráig várjuk a virtuális adományokat, hogy még feljebb tornázhassuk az adományozott műszaki cikkek értékét" - tette hozzá boldogan Peller Mariann.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.