OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 10., péntek 13:20

Mucsi munkát keres, elindult a Tóth János
    Budapest, 2017. március 10., péntek (OTS) - Sorozatpremierekkel indult a tavasz a Dunán. A Csak színház és más semmi második évada már a harmadik résznél jár, az 52 részes Tóth János első epizódja csütörtökön debütált a Dunán.

    A Csak színház és más semmi, ahogy a sorozat címe is sejteti, egy színház életébe enged bepillantást, ahol a szerelem, a konfliktusok és ármány az úr. Az első évad befejezése után hat hónappal játszódó folytatásban a színház anyagi gondokkal küzd, fontos, hogy az új bemutató sikeres legyen, ezért szerződtetnek egy fiatal rendezőt (Klem Viktor), aki ragaszkodik hozzá, hogy Lili (Mikecz Estilla) legyen a főszereplő, amiért Barna és Alinda is neheztel. A színházban tehát újra kitör a háború és felbukkan egy gazdag befektető is, ami bonyodalmakhoz vezet.

A Tóth János című sorozat főszereplője az a Tóth János, akit még a Munkaügyekben ismertek meg a nézők. Az 55 éves férfit kirúgják a munkahelyéről, az édesanyja pedig, akivel eddig élt, magához költözteti szeretőjét, János egykori osztálytársát. János kénytelen kirepülni a családi fészekből, és új életet kezdeni. Összeköltözik az unokaöccsével, és együtt indulnak el a felnőtté válás útján. Az epizódonként 26 perces sorozat 2017. március 9-től hetente csütörtök esténként 20.30-tól látható a Duna Televízión, illetve az egyes részek a Médiklikken is visszanézhetőek.

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori. A sorozat vezető rendezői feladatait a Csak színház és más semmi első szériájából ismerős Nagypál Orsi látja el, mellette az eddig rövid- és dokumentumfilmekben jeleskedő, magát sorozatban elsőként kipróbáló Lakos Nóra dolgozik rendezőként.

Mindkét sorozat visszanézhető a mediaklikk.hu oldalon.
Tóth János: http://www.mediaklikk.hu/musor/toth-janos/

Csak színház és más semmi: http://www.mediaklikk.hu/musor/csakszinhazesmassemmi/

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.