OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 29., szerda 09:00

IDC Biztonsági Konferencia 2017 - Információ biztonság a multi-platform korszakban
    Budapest, 2017. március 29., szerda (OTS) - 2017. március 29-én immár XV. alkalommal kezdődött meg az IDC Biztonsági Konferenciája Budapesten.

    Az adatbiztonság legújabb kihívása feladatainak kettősségében rejlik: hogyan lehet egyszerre javítani a biztonsági helyzetet és az erőforrás-gazdálkodás hatékonyságát? Akár új biztonsági technológia bevezetése árán is meg védeni kell a régi rendszereket? Hol húzódik a határ a biztonságért való felelősség terén a vállalat és szolgáltatója között? Hogyan befolyásolják a jogszabályok és az előírások a szervezet biztonságát? A vezetői kihívások a technológia szintjén is megjelennek: egyre nagyobb számú mobileszköz védelme, az adatszivárgás elleni védekezés a felhő korában, a big data biztonsági vonatkozásai, hogy csak néhányat említsünk. Idei biztonsági konferenciánkon ezek mellett sok egyéb jelenlegi és jövőbeni biztonsági kihívásról is szó esik.

A rendezvény központi témái:
     - Felhasználói viselkedés és kontroll
     Hogyan tudjuk ellenőrizni a felhasználókat a leghatékonyabban? Kontroll és képzés összhangja. Milyen új utakat és veszélyeket nyit meg a mobil eszközök terjedése?
     - Végponti védelem és kiberbiztonság
     Kiberbiztonság és biztonsági intelligencia a harmadik platform korában. Új generációs IT biztonság, adaptív technológiák. Felkészülés a külső veszély ellen.
     - Adatszivárgás elleni védelem
     A vállalati adatok védelme a szervezet egyik legfőbb prioritása. Hogyan menedzseljük az adatok hozzáférését, s biztonságát egyben? Milyen kihívásokat hozhatnak az új előírások, kiemelten a GDPR?

Az egész napos eseményen 15 előadó világítja meg az informatikai biztonság aktuális kérdéseit és nyújt mélyreható információkat a központi témákról. Az IDC Biztonsági Konferencia nemzetközi előadója Massimiliano Falcinelli, aki a bécsi székhelyű Nemzetközi Atomenergia Ügynökség IT biztossági infrastruktúra vezetője. Az IDC felvezető előadását Alexei Proskura, az IDC biztonsági programok igazgatója tartja. A vezető informatikai biztonsági megoldásszállító vállalatok mellett a MOL, az Erste Bank, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató, az MVMI, és a Magyar Export-Import Bank biztonsági vezetői tartanak esettanulmányi előadásokat. A rendezvényre több, mint 200 fő regisztrált így az interaktív kerekasztal beszélgetések és a kötetlen eszmecserék során újabb ismeretekkel felvérteződve inspirálodhatnak a konferencia látogatói.

A részletes program az előadások leírásaival az alábbi hivatkozásom érhető el:
http://idcitsecurity.com/budapest_hu/agenda

További információ:
Üveges Szabolcs, konferencia menedzser
+36 20/967 4428, suveges@idc.com

Az IDC-ről:
Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhető el.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.