OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. március 31., péntek 14:55

Április elsején megjelenik az új Budapest Card és Budapest Guide
    Budapest, 2017. március 31., péntek (OTS) - 2017. április 1-jén megjelenik az új Budapest Card, Budapest Főváros hivatalos városkártya családja, valamint -  nyolc nyelven -  az idei turisztikai évre kiadott Budapest Guide és Budapest Card katalógus.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170331_001.jpg

Idén egy frissebb arculatú, a felhasználói igényekhez igazított kártyacsalád kerül forgalomba új felhasználási lehetőségekkel. A korábban már sikeres 24, 48, 72 órás városkártyák mellett 96 és 120 órás változat, valamint a fiatal korosztálynak szánt 72 órás Budapest Card Junior segíti a turistákat a város felfedezésében. A Budapest Card különböző időtartamra szóló változatai ugyanazt a szolgáltatáscsomagot tartalmazzák más-más érvényességi idővel. A kedvezményes árú 72 órás Budapest Card Junior birtokosok a teljesárú szolgáltatás árakból kapnak engedményt.

2016-ban a Budapest Card család kártyáival összesen közel 200.000 napot értékesített a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK). Az eladott kártyák száma 2016-ban növekedett az előző évihez képest, ezt a növekvő turistaszámnak is köszönheti a kártyaforgalmazó és kibocsátó BFTK.

A Budapest Card a Főváros hivatalos városkártyája, melynek megvásárlásával bizonyos turisztikai szolgáltatások ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetők igénybe. A kártya forgalmazásának célja egyrészt a főváros turisztikai marketingre fordítható bevételeinek növelése, másrészt olyan turisztikai szolgáltatások előtérbe helyezése, melyek minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy kedvezőbb városkép kialakulását a látogatók körében. Célunk továbbá a Budapest Card-dal, hogy az ide érkezőknek egy olyan élménycsomagot biztosítsunk, melyen keresztül megismerhetik Budapestet, annak rejtett kincseit, pezsgő kulturális életét, és meghatározó emlékekkel, élményekkel feltöltődve térjenek haza.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.