OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 5., szerda 14:53

DAC - Slovan élőben az M4 Sporton
    Budapest, 2017. április 5., szerda (OTS) - Igazi futballünnepre készül szombaton az M4 Sport, hiszen három bajnoki mérkőzést is műsorra tűz a csatorna. A szokásos két OTP Bank Liga magyar bajnoki találkozó mellett a 15.30-tól kezdődő DAC-Slovan Bratislava mérkőzést is élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu az új dunaszerdahelyi stadionból.

    A találkozó igazi presztízsmérkőzés, amelyen több magyar játékos is a pályára lép majd mindkét csapatban. László Csaba a hazai együttes vezetőedzője elárulta, játékosaival együtt már nagyon várják, hogy új stadionjukban először vendégül lássák riválisukat. "Új nekünk, hogy Szlovákia határain túl is kíváncsiak a DAC teljesítményére, ami nagyon megtisztelő. Nekem külön örömteli, hogy az anyaországból ekkora az érdeklődés. Ez a mérkőzés tele érzelemmel, nem csak egy derbi, annál több" - mondta az erdélyi származású szakember.

A mérkőzés kommentátora Székely Dávid lesz, a pálya széléről pedig Tóth Bálint jelentkezik érdekességekkel. Sokat elmond a várható hangulatról, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzésén, a szurkolókról készült felvételt a legnagyobb videó megosztó oldalon már több mint három millióan tekintették meg. Érdemes lesz tehát szombaton már 15.30-tól az M4 Sportra kapcsolni, hiszen egy egészen különleges atmoszférájú stadionból, egy fantasztikus futballélményre számíthatnak nézőink.

A DAC - Slovan mérkőzést egy hazai rangadó követi, 18.00 órától az éllovas Videoton csapata azt a Vasast látja vendégül, amelynek, az utóbbi időszak gyengébb formája miatt, mindenképpen győznie kell a bajnoki remények életben tartásához. Mivel mindkét együttes a nemzetközi szereplésre hajt, biztosan erős iramú rangadó várja az M4 Sport nézőit.

Ha a DAC - Slovan mérkőzésre azt mondhatjuk, hogy különleges hangulatú presztízsmérkőzés, akkor ez elmondható a 20.30-tól kezdődő Ferencváros - DVTK találkozóra is. Ezt a meccset szintén élőben közvetít az M4 Sport. A Diósgyőr hétről-hétre a bentmaradásért küzd, a Fradinak pedig nem fér bele több botlás, hiszen idén is bajnoki címet szeretnének ünnepelni. A mérkőzésnek ezért, mindkét gárda számára nagy tétje van, nagy küzdelemre számíthatunk.

A program:
15.30 DAC - Slovan (szlovák labdarúgó-bajnokság, Fortuna Liga)
18.00 Videoton - Vasas (magyar labdarúgó-bajnokság, OTP Bank Liga)
20.30 FTC - DVTK (magyar labdarúgó-bajnokság, OTP Bank Liga)

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.