2024. április 17. szerda

2018. február 16., péntek 14:54

Téli olimpia, kosárlabda és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. február 16., péntek (OTS) - Izgalmas téli olimpiai versenyszámokkal és kosár-, illetve vízilabda mérkőzések élő közvetítésével készül Magyarország legnézettebb sportcsatornája a hétvégére.

Szombaton a XXIII. Téli Olimpia során több versenyszámba is bekapcsolódik az M4 Sport. A műkorcsolya férfi szabadprogram élő közvetítése 4.15-től indul a csatornán. A sífutás női váltót 10.30-tól láthatják nézőink. A short track női 1500 és férfi 1000 méteres döntő körkapcsolását déltől tűzi műsorára az M4 Sport, 12.15-től a biatlon női tömegrajtját, 13.30-tól pedig a férfi nagysánc síugrás versenyszámainak közvetítését láthatják. A kosárlabda férfi Magyar Kupa nyolcas döntő elődöntőjét 18 órától, míg A férfi Európa Kupa Magyarország - Spanyolország vízilabda mérkőzést 20 órától közvetíti élőben a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a férfi óriás-műlesiklás 1. olimpiai futamát hajnali 2 órától, a curling férfi csoportkör 7. fordulóját hajnali 3 órától láthatják a nézők. A férfi óriás-műlesiklás 2. futama 5.45-től követhető nyomon. A férfi sífutás 4x10 km-es váltót 7.15-től tűzi műsorára az M4 Sport. 8.40 után pedig a jégkorong férfi csoportkör Csehország - Svájc mérkőzésre kapcsol a csatorna. A Biatlon férfi tömegrajt 12.15-től, a szabadstílusú sí férfi aerial 13 órától, a jégkorong férfi csoportkör Svédország - Finnország összecsapás pedig 13.30-tól látható a nemzeti sportcsatornán. A férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntő mindent eldöntő mérkőzését 17.30-tól követhetik nyomon a nézők. A jégkorong EIHC Torna Lengyelország - Magyarország mérkőzést 19.30-tól tűzi műsorára a sportcsatorna. Hétfő hajnaltól ismét téli olimpia: 1.05-től a curling női csoportkör 8. fordulóját láthatják, a jégtánc rövidprogramba pedig 4 órától csatlakozik be az M4 Sport.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály