OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 16., péntek 14:54

Téli olimpia, kosárlabda és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. február 16., péntek (OTS) - Izgalmas téli olimpiai versenyszámokkal és kosár-, illetve vízilabda mérkőzések élő közvetítésével készül Magyarország legnézettebb sportcsatornája a hétvégére.

    Szombaton a XXIII. Téli Olimpia során több versenyszámba is bekapcsolódik az M4 Sport. A műkorcsolya férfi szabadprogram élő közvetítése 4.15-től indul a csatornán. A sífutás női váltót 10.30-tól láthatják nézőink. A short track női 1500 és férfi 1000 méteres döntő körkapcsolását déltől tűzi műsorára az M4 Sport, 12.15-től a biatlon női tömegrajtját, 13.30-tól pedig a férfi nagysánc síugrás versenyszámainak közvetítését láthatják. A kosárlabda férfi Magyar Kupa nyolcas döntő elődöntőjét 18 órától, míg A férfi Európa Kupa Magyarország - Spanyolország vízilabda mérkőzést 20 órától közvetíti élőben a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a férfi óriás-műlesiklás 1. olimpiai futamát hajnali 2 órától, a curling férfi csoportkör 7. fordulóját hajnali 3 órától láthatják a nézők. A férfi óriás-műlesiklás 2. futama 5.45-től követhető nyomon. A férfi sífutás 4x10 km-es váltót 7.15-től tűzi műsorára az M4 Sport. 8.40 után pedig a jégkorong férfi csoportkör Csehország - Svájc mérkőzésre kapcsol a csatorna. A Biatlon férfi tömegrajt 12.15-től, a szabadstílusú sí férfi aerial 13 órától, a jégkorong férfi csoportkör Svédország - Finnország összecsapás pedig 13.30-tól látható a nemzeti sportcsatornán. A férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntő mindent eldöntő mérkőzését 17.30-tól követhetik nyomon a nézők. A jégkorong EIHC Torna Lengyelország - Magyarország mérkőzést 19.30-tól tűzi műsorára a sportcsatorna. Hétfő hajnaltól ismét téli olimpia: 1.05-től a curling női csoportkör 8. fordulóját láthatják, a jégtánc rövidprogramba pedig 4 órától csatlakozik be az M4 Sport.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.