OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. március 1., péntek 11:17

Szombattól látható a Csak színház és más semmi utolsó évada a Duna Televízión
    Budapest, 2019. március 1., péntek (OTS) - Színház, intrika, szerelem, álmok, sikerek, csalódások - utolsó évadához ért az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című sorozat. A negyedik és egyben befejező évadot március 2-tól nyolc héten keresztül szombat esténként 19.30-tól láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190301_001.jpg

A Komédiás Színház élete ugyanolyan pezsgő, mint ahogy azt az előző évadokban megszokhattuk, sőt Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, hogy felújítják az épületet, ami új színt hoz a színház életébe.

"A társulat legfontosabb eseménye a felújítás, és az erre szánt összeg, hogy mi van ezzel a pénzzel. E körül sok minden gomolyog. Dénes karaktere is változott az első évad óta - mintha színesebb, mélyebb lenne a szerep, sokkal több arcát tudja megmutatni az alak, egyre nagyobb örömöt okoz játszani"- mesélte Szervét Tibor.

A már jól ismert szereplők mellett, fiatalok is feltűnnek az új évadban, mint például Ember Márk egy fiatal popsztár, Kozma Alex szerepében, akit felkérnek a készülő Napfény hotel főszerepére, illetve két hasonlóan tehetséges színésznő verseng az állandó szerződésért Tóth Eszter (Rebeka) és Réti Nóra (Tina) személyében. A színház csapata bővül egy lelkes dramaturggal is, Kingával, akit Mentes Júlia alakít.

"Örülök, hogy Kinga szerepét kaptam. Izgalmas és titokzatos ez a karakter. A legtöbb kihívást Kinga és Petra (Szávai Viktória) kapcsolatának alakulása jelentette. A nézők nem fognak csalódni az új évadban. Az élet úgy hozta, hogy a Thália Színházat felújították és új helyszínen kellett forgatni, egy művelődési házban, ami nem színházi tér és ez a történet szempontjából is adott új konfliktuslehetőségeket, meg vicces helyzeteket. A stáb is nagyon jó volt, hamar befogadtak, barátokat is szereztem. Nem is gondoltam, hogy egy csapatot ennyire meg lehet szeretni, az utolsó forgatási nap igazán megható volt" - árulta el Mentes Júlia.

További érdekességek a sorozat Facebook oldalán, valamint a mediaklikk.hu/csakszinhazesmassemmi oldalon található, ahol online visszanézhetőek A Csak színház és más semmi előző évadai.

Csak színház és más semmi - március 2-tól szombatonként 19.30-kor a Duna Televízión


MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.