OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 5., kedd 10:31

Csapatzászlóval gazdagodott a Fővárosi Vízművek Mentőszervezete
    Budapest, 2019. március 5., kedd (OTS) - A Fővárosi Vízművek munkatársai alkotta mentőszervezetnek a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából csapatzászlót adományozott a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

    A Társaság önkénteseiből álló mentőszervezet számára fontos mérföldkövet, komoly elismerést és újabb motivációt jelent a csapatzászló átvétele. Ezzel a napi munka mellett a segítségnyújtás különböző területein önként vállalt feladatokat ellátó Vízműves csapat hivatalosan is annak a hivatásos katasztrófavédelmi szervezetek és civil mentőszervezetek alkotta közösségnek a tagjává vált, amelynek már hosszú évek óta részeként tevékenykedik. Az pedig mindig nagy megtiszteltetés, ha valakit egy csapat tagjává fogadnak, hiszen ez egy teljesítmény, egy érték elismerése.

A Fővárosi Vízművek büszke erre a közösségre, amely egy emberként, összeszokott, valódi csapatként mozdul meg, valahányszor segítségnyújtásra vonatkozó felkérés érkezik - legyen szó akár vízszennyezés miatt ivóvíz nélkül maradt települések ideiglenes ellátásáról, akár árvízi mentésről, a károk megelőzéséről vagy enyhítéséről, akár egy dunai vízimentő szolgálat életre hívásáról, vagy akár csak a hőségriadó hatásainak enyhítéséről vízosztással.

Az újonnan adományozott zászlón máris három szervezet három szalagja jelképezi az eddig végzett tevékenység nagyra becsülését: a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, a fővárosi kormánymegbízott és a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója is felkötött egy-egy szalagot a zászlórúdra.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.