OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 5., kedd 10:55

Meghívó
    Budapest, 2019. március 5., kedd (OTS) - A dinamikusan fejlődő magyar gazdaság egyre növekvő energiaigénye és az egyre növekvő üzembiztonsági elvárások új kihívásokat jelentenek a villamosenergia-hálózat üzemeltetők számára, így az ELMŰ-ÉMÁSZ számára is. Ezen szükségletek számára a megnövelt beruházás volumen, a digitalizáció és az okos hálózatok jelentik a megoldást. Az ELMŰ-ÉMÁSZ a működési hatékonyságot javító digitalizáció és a fogyasztói elkötelezettség kialakítását segítő alkalmazást fejlesztett ki és tesz elérhetővé az ügyfelei számára.

    Az eseményen bemutatásra kerül az az okostelefon alkalmazás, amely a mérőóraleolvasást végzők közbeiktatása nélkül megkönnyíti és meggyorsítja a fogyasztók számára a hiteles mérőleolvasást és az adattovábbítást. Az okos megoldás a pontos adminisztrációt, az ügyfél elégedettséget és az ügyfélélmény fejlesztését valamint az ELMŰ-ÉMÁSZ munkáját is támogatja.

Az energia ellátás területén alkalmazható digitalizációs lehetőségekről és megoldásokról Dr. Kaderják Péter energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár és Dr. Marie-Theres Thiell, az ELMŰ-ÉMÁSZ igazgatósági elnöke tart sajtótájékoztatót az ELMŰ-ÉMÁSZ Hálózati Kft. vezetőivel, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A sajtótájékoztató időpontja: 2019. március 12. (kedd), 13:00 óra

A sajtótájékoztató helyszíne: 1132 Budapest, Váci út 72-74. II. emelet 2. tárgyaló

Tervezett program:
12:30-13:00  regisztráció
13:00-13:05  köszöntő
13:05-13:20  A digitalizáció szerepe a modern energiaellátásban Dr. Kaderják Péter tájékoztatója
13:20-13:35  Digitalizáció az ELMŰ- ÉMÁSZ-nál Dr. Marie-Theres Thiell tájékoztatója
13:35-13:45  Digitalizáció az ELMŰ-ÉMÁSZ hálózatán Béres József tájékoztatója
13:45-13:55  ELMŰ-ÉMÁSZ applikáció bemutatása
13:55-14:15  kérdések és válaszok
     (közreműködik: Dr. Kaderják Péter, Dr. Marie-Theres Thiell, Franz Retzer, Béres József)              
A rendezvényen magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk.

Interjúkészítésre a rendezvényt követően tudunk lehetőséget biztosítani. Köszönettel fogadjuk részvételi szándékuk mielőbbi visszajelzését az alábbi elérhetőségeken. Meghívónk elfogadásával hozzájárul ahhoz is, hogy személyes adatait kezeljük az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően (www.elmuemasz.hu).

Kapcsolat:    ELMŰ Nyrt.
Schalbert Dóra
kommunikációs munkatárs
T +36 (1) 238-1265
dora.schalbert@elmu.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.