OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 5., kedd 15:10

Időben kézbesít a Magyar Posta - Reagálás Barabás Richárd (Párbeszéd) nyilatkozatára
    Budapest, 2019. március 5., kedd (OTS) - A Magyar Posta a megszokott rendben és időben teljesíti a nyugdíjkifizetéseket márciusban is. A levelek kézbesítése jelenleg is zavartalan, a március második felében várható nyugdíjkézbesítéseket semmi sem akadályozza.

    A Magyar Posta - az előre meghatározottak szerint - a nyugdíjnaptárakban szereplő napokon kézbesíti a nyugdíjakat az érintett ügyfeleknek márciusban is, vagyis a megszokott rendben, a hónap második felében zajlanak majd a kifizetések.

Sem a nyugdíjkézbesítést, sem más postai feladatot nem akadályoz a miniszterelnöki levelek kézbesítése. A Magyar Posta felelősséggel vállalta ezt a megbízást. A leveleket a postások ütemezetten kézbesítik február 26-tól kezdődően országszerte.

Ezúton is kérjük az ellenzéki politikusokat, hogy ne gyártsanak álhíreket, ne használják fel a Magyar Postát politikai kampánycélokra!

Magyar Posta Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.