OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. március 26., kedd 16:28

Meghívó
    Budapest, 2019. március 26., kedd (OTS) - TISZTELT SZERKESZTŐSÉG! KEDVES KOLLÉGÁK! A Wein János Alapítvány, a Fővárosi Vízművek, valamint a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület nagy tisztelettel meghívja szerkesztőségük munkatársait 2018. március 28-án, csütörtökön 11 órára, Budapesten, a Wiking Yacht Club Marina-parti kikötőjébe, 1138 Budapest, Kelén utca 1.(GPS: N 47.545 , E 19.061), ahol a sajtó nyilvánossága előtt vízre tesszük és bemutatjuk az első DUNAI SÜRGŐSSÉGI MENTŐHAJÓT.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190326_002.jpg

A hajó a Duna budapesti szakaszán teljesít majd szolgálatot, gyors és hatékony segítséget nyújtva mindazoknak, akiknek az ellátása a vízen válik szükségessé. Legyen szó akár a különböző sporteszközökről vízbe került emberekről, akár a kiránduló hajókon rosszul levő betegekről. Ennek a Sürgősségi Mentőhajónak köszönhetően a jövőben a segítségre szorulók már a vízen olyan ellátást kaphatnak, mintha egy szakszemélyzettel és minden eszközzel ellátott mentőhelikopter érkezne a helyszínre, és nem kell megvárniuk, míg a hajó a legközelebbi kikötőhelyre ér.

Március 28. után már nemcsak a Balatonon,
hanem a Dunán is
a "Segítség a vízről érkezik".

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a sajto@vizmuvek.hu e-mail címen jelezzék.

Valamennyi szervező nevében
Wein János Alapítvány
Fővárosi Vízművek
Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.