OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 23., kedd 13:07

Az Amazon és a Google bejelentették a hivatalos YouTube alkalmazások elindítását a Fire TV-n, a Prime Video alkalmazás pedig elérhető lesz a Chromecaston és az Android TV-n (1. rész)
    Seattle és Mountain View, California, 2019. április 23., kedd (Business Wire/OTS) - A hivatalos YouTube alkalmazások a következő hónapokban már elérhetők lesznek a Fire TV-n, zökkenőmentes hozzáférést kínálva a felhasználóknak a szórakoztató tartalmak szinte teljes palettájához, ideértve zenei videókat, kedvenc alkotóik műveit, mozifilmeket, show-kat, hírműsorokat, élő sportközvetítéseket és számos egyéb néznivalót - A Chromecast segítségével, illetve Android TV eszközökön streamelő Prime tagok az elkövetkezendő hónapokban korlátlan hozzáférést kapnak sok ezer tartalomhoz és Amazon Original darabhoz is, ideértve a Golden Globe-díjjal elismert The Marvelous Mrs. Maisel-t, a Tom Clancy nevével fémjelzett Jack Ryan-t, a Homecoming és a Hanna című thrillert, valamint a The Widow-t - Az Amazon (NASDAQ: AMZN) és a Google (NASDAQ: GOOGL) ma bejelentette, hogy a következő hónapokban a két vállalat elindítja a hivatalos YouTube alkalmazást az Amazon Fire TV eszközein és a Fire TV Edition okos TV-ken, a Prime Video alkalmazás pedig streamelhető lesz Chromecast és beépített Chromecast eszközökön. Továbbá a Prime Video széles körben elérhető lesz az Android TV partnerek számára, és a YouTube TV, valamint a YouTube Kids alkalmazások szintén hozzáférhetők lesznek a Fire TV-ken az év második felében.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/

"Nagy öröm számunkra, hogy az Amazonnal dolgozhatunk a hivatalos YouTube appok Fire TV eszközökön való elindításán világszerte" - nyilatkozta Heather Rivera, a YouTube Product Partnerships (Termékpartnerségek) egységének globális vezetője. "A YouTube vezető termékének az Amazon Fire TV-n való elérhetővé tételével felhasználóinknak lehetősége nyílik még többféle módon megtekinteni kedvelt videóikat és kedvenc alkotóik műveit."

"Izgatottan várjuk, hogy a Prime Video appot elérhetővé tehessük a Chromecaston és az Android TV eszközökön, és így kényelmes és egyszerű hozzáférést biztosíthassunk ügyfeleinknek szeretett TV show-ikhoz és mozifilmjeikhez" - mondta el Andrew Bennett, a Prime Video Worldwide Business Development (Globális üzleti fejlesztés) egységének vezetője. "Ügyfeleinknek hamarosan még több opció áll majd rendelkezésére ahhoz, hogy tartózkodási helyüktől függetlenül bármikor streamelhessék az általuk megtekinteni kívánt tartalmakat, legyen az a The Marvelous Mrs. Maisel legújabb évada, az élőben közvetített csütörtök esti futballmérkőzéseken egymásnak eső csapatok harca vagy egy újonnan a filmszínházakba került, kibérelhető mozifilm."

A hivatalos YouTube app a Fire TV-n

A YouTube vezető appja a legegyszerűbb módot kínálja a felhasználóknak arra, hogy megtekinthessék összes kedvenc YouTube tartalmukat a Fire TV-n. A felhasználóknak csak be kell jelentkezniük meglévő YouTube fiókjukba, és máris hozzáférhetnek a tartalmak teljes könyvtárához és a támogatott eszközökön lejátszhatnak videókat 4K felbontásban, HDR minőségben, másodpercenként 60 képkockás (60 fps) formátumban. Ezen felüI a független YouTube TV és a YouTube Kids appok szintén elindításra kerülnek idén a Fire TV eszközökön és a Fire TV Edition okos TV-ken, azok ahol azok elérhetők.

Prime Video app a Chromecaston és az Android TV-n

A Chromecastot és beépített Chromecast-ot, valamint az Android TV-t használók könnyen hozzáférhetnek majd a Prime Video katalógusában szereplő darabokhoz, ideértve az olyan Amazon Originals sorozatok legújabb évadait, mint a The Marvelous Mrs. Maisel, a Hanna, a Homecoming, a Bosch, a Catastrophe és a The Grand Tour, valamint számos Amazon Original mozifilmet, mint például a Donald Glover által készített Guava Island-et és több Oscar-díjra jelölt filmet, köztük a The Big Sick-et (Rögtönzött szerelem) és a Cold War-t (Hidegháború). A Prime Video olyan exkluzív funkciókat is biztosít a felhasználóknak, mint az X-Ray, valamint a Prime kínálatában szereplő 4K felbontású tartalmak, és mindezt költségmentesen. A Prime Video használói kibérelhetik és meg is vásárolhatják a tartalmakat vagy választhatnak több mint 150 Prime Video csatorna (köztük a Showtime, az HBO, a CBS All-Access, a Cinemax és and STARZ) közül.

Az Android TV a Google LLC védjegye.(folyt.)



2019. április 23., kedd 13:07

Az Amazon és a Google bejelentették a hivatalos YouTube alkalmazások elindítását a Fire TV-n, a Prime Video alkalmazás pedig elérhető lesz a Chromecaston és az Android TV-n (2. rész)
    Seattle és Mountain View, California, 2019. április 23., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit az Amazonról tudni kell…

Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek véleményének rögzítése, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.amazon.com/about és kövessen minket: @AmazonNews..

Amit a Google-ról tudni kell…

A Google küldetése a világon rendelkezésre álló információk rendszerezése és általánosan elérhetővé és hasznossá tétele. Termékei és platformjai (mint például a Google keresőmotor, a Térképek, a Gmail, az Android, a Google Play áruház, a Chrome és a YouTube) révén a Google fontos szerepet játszik több milliárd ember mindennapi életében, és ennek köszönhetően a világ egyik legismertebb vállalatává vált. A Google az Alphabet Inc. egyik leányvállalata.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/

Kapcsolat:
Amazon.com, Inc.
Media Hotline
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Forrás: Amazon.com, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.