OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 22. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. május 13., hétfő 11:49

Küzdelmes hétvégét zárt Tassi Attila csapata a Slovakia Ringen
    Budapest, 2019. május 13., hétfő (OTS) - . Nem szokványos versenyhétvégét tudhat maga mögött a WTCR mezőnye: első alkalommal került megrendezésre egy versenypályán két világverseny. A túraautó-világkupa mellett az FIM EWC - endurance motoros világbajnokság versenyzői léptek pályára a Slovakia Ringen, ahol a HELL ENERGY szponzoráltjának, Tassi Attilának nem volt könnyű dolga.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190513_001.jpg

Az FIA WTCR szezon idei 3. futamának Szlovákia adott otthont, ahol a szokásostól eltérően a pénteki napon zajlottak le a szabadedzések és az időmérők egyaránt. A HELL-KCMG csapata - a BoP szabályozás miatt - a legnagyobb pluszsúllyal, +60 kilóval állt rajthoz, ami nem kevés hátrányt jelentett a portugál-magyar duónak, Tiago Monteironak és Tassi Attilának. A mezőny legfiatalabb versenyzője, Tassi, a szabadedzéseken a 17. és a 23. helyet szerezte meg, míg az időmérőn a 21. helyig jutott.

Vasárnap a HELL-támogatott Honda csapatnak számos technikai gondja akadt; Tassi a délelőtti első futamon a 18. helyen ért célba, míg a délutáni második futamot túlhevült motor miatt nem tudta befejezni. A harmadik futamon szintén motor-gondokkal küzdött a tehetséges magyar pilóta, így a 25. helyen zárta a hétvégét.

"A futamokon többször lesodródtam a pályáról a fűre, ami eltömítette a motor szellőzését, ezért az túlmelegedett, és ki kellett mennem a boxba. A második futamon már nem láttuk értelmét visszamenni a pályára 2 perccel a vége előtt, de a harmadik futamon is ki kellett egyszer mennem a boxba emiatt. Csalódott vagyok, nem ezt vártuk a hétvégétől, legalább egy pár pontot szerettünk volna szerezni, sajnos nem jött össze. Most van egy hetünk, hogy kitaláljuk, hogyan tovább. Bízom a csapatomban, biztos vagyok benne, hogy hamarosan rájövünk, hogyan lehetnénk jobbak. Addig is türelmesnek kell lennünk, és a legjobbat nyújtani, amit csak tudunk. Ezen leszünk." - mondta Tassi Attila.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.