OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 15., szerda 10:37

Zenés komédia, fergeteges vígjáték és látványos krimi a Thália 2019/20-as évadában
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OTS) - A következő színházi évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát Eisemann Mihály - Halász Imre - Békeffi István varázslatos színpadi és filmsikere, az Egy csók és más semmi nyitja. A romantikus, zenés komédia szereplői: Hevesi László, Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt - ők hárman az új évadtól a Thália Színház művészeinek csapatát erősítik -, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Nagy Viktor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter. Az előadás 2019. október 12-én kerül először színre, rendezője Juronics Tamás.

        A zenés komédiát Legszebb férfikor címmel egy újabb Michael Frayn-mű - egyben ősbemutató - követi 2019. december 14-én. Hová vezet, amikor most, a legszebb férfikorban feltámad a remény? Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő - mindenki egyért, egy mindenki ellen. A fergeteges vígjátékot Valló Péter rendezi. Szereplők: Mózes András, Nagy Viktor, Pindroch Csaba, Schell Judit, Szabó Győző, Tamási Zoltán, Vida Péter és Zayzon Zsolt.

     Végezetül 2020. április 4-én hihetetlen látványvilággal egy megaprodukció, a Gyilkosság az Orient expresszen mutatkozik be. Az Agatha Christie - egyik legismertebb - krimijéből Ken Ludwig által készített adaptáció most először lesz látható hazai színpadon. Poirot, a híres magánnyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás Orient expresszen, ám az utazás nem a várt módon alakul… Az ősbemutató rendezője Szirtes Tamás. Játsszák: Bán Bálint, Gubás Gabi, Mentes Júlia Virginia, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Mózes András, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter.

     A Thália Színház a következő évadtól új játszóhellyel is gazdagodik - átadásra kerül a Thália Télikert, melynek első bemutatója Tarnóczi Jakab rendezésében Gerhart Hauptmann Bernd Róza című drámája. Az előadás 2019. szeptember 28-tól tekinthető meg. Szereplői: Bán Bálint, Mentes Júlia Virginia, Molnár Piroska, Mózes András, Schell Judit, Tamási Zoltán és  Zayzon Zsolt.

     A német klasszikust az Irvine Welsh művéből színpadra állított Trainspotting követi 2019. október 11-én. A regényből 1996-ban azóta kultikussá vált film is készült. Az előadás rendezője Horváth Csaba, játsszák: Bán Bálint, Mózes András, Szabó Erika és Szabó Győző.

     A Télikert utolsó bemutatója 2020. április 3-án Yasmina Reza Művészet című vígjátéka lesz, mely a francia írónőt világszerte ismertté tette, és 1994-es első bemutatója óta az egyik legtöbbet játszott színdarab. A produkció rendezője Béres Attila, szereplők: Hevesi László, Nagy Viktor és Zayzon Zsolt.

     A 2019/20-as évad ismét a Vidéki Színházak Fesztiváljával indul, mely 2019. szeptember 2. és 8. között kerül megrendezésre.

     A Thália jegypénztárában és weboldalán mostantól ismét kaphatók a színház kedvezményes bérletkonstrukciói: a VIP Premier, a Filmsikerek, a Randevú, a Férfi4x és a Thália 19/20.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.