OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. június 7., péntek 10:27

A Private Books Kiadó fogadással egybekötött sajtótájékoztatót tart Jávorkai Judit 'HASZNÁLATI UTASÍTÁS FÉRFIAKHOZ ÉS NŐKHÖZ' című könyvének megjelenése alkalmából.
    Budapest, 2019. június 7., péntek (OTS) - Helyszín: InPut Kitchen & Bar (1098, Budapest, Ráday utca 30.)- Időpont: 2019. június 18. 16.00 óra - A részvételi szándékkal kapcsolatos visszajelzéseket a javorkai.judit@gmail.com, címre várják a szervezők, 2019. június 15-ig.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190607_001.jpg

Jávorkai Judit business és life coach, párkapcsolati és válási mediátor, a 'Lájfsztori' könyvek szerzője. Bár legújabb műve ismert és népszerű témával foglalkozik, a szakmai megközelítés, mind stílusában, mind tartalmában merőben eltér az eddig megszokottaktól. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ehhez hasonló könyv még soha nem jelent meg Magyarországon, mert a szerző sokoldalú szakmai hátterének köszönhetően egy olyan integrált módszertanon keresztül mutatja be a párkapcsolatok sikeres működtetésének stratégiáit, amely a miértek értelmezése mellett a hogyanokra is kézzelfogható és azonnal alkalmazható megoldásokat ad.

A Private Books Kiadó 2019 tavaszán jött létre, független kiadóként, hogy a szerző műveinek forgalomba hozatalát gondozza. A kiadó a következő terjesztő hálózatokkal áll szerződéses kapcsolatban: Líra Könyv Zrt., E-Könyv Magyarország Kft., Libri Könyvkereskedelmi Zrt.

A könyv tartalmi bemutatása:
Párkapcsolati problémák, érzelmi elhidegülés, hűtlenség, válás. Ha jobban belegondolunk, ez egy logikai és időbeli sorrend. Problémák jelentkeznek a kapcsolatunkban, amelyekkel nem vagyunk képesek szembenézni - így nem is tudjuk őket megfelelően kezelni - és könnyűnek tűnő, ám valójában nagyon is kockázatos átmeneti megoldásokkal orvosoljuk az elégedetlenségünkből fakadó feszültségeket. Először csak eltávolodunk egymástól, aztán hűtlenkedünk, lebukunk, kiborulunk, összeveszünk, vádaskodunk, megsérülünk, dühösek vagyunk egymásra, megrémülünk, fogadkozunk, de továbbra is elégedetlenek vagyunk, így aztán újra hűtlenkedünk, újra lebukunk, újra kiborulunk, még jobban összeveszünk, még többet vádaskodunk, még jobban megsérülünk, még dühösebbek vagyunk egymásra, aztán pedig elválunk. Jellemzően ez a forgatókönyv, bár a folytatás innen már változatos.

     De vajon mi történt az elején? Mi történt, mielőtt ez a párkapcsolat egyáltalán kialakult volna? Mi történt, mielőtt az a két ember - aki most válni vagy szakítani készül - megismerkedett volna? Kik szerettek egymásba annak idején? Milyen alapon hozták meg ezek az emberek életük legfontosabb döntését? Kire bízták magukat - az életüket, a jövőjüket -, na és persze a gyerekeik életét és jövőjét? Milyen alapon választották párnak éppen azt az embert, aki a férjük vagy a feleségük lett? Miért mindig csak azt vizsgáljuk, hogy mi romlott el egy kapcsolatban? Azt miért nem vizsgáljuk meg mélyrehatóbban, hogy milyen személyes előélete volt annak a két embernek, akik annak idején beleléptek ebbe a kapcsolatba? Miért nem beszélünk soha azokról a gyökérproblémákról - vagyis azokról a valódi kiváltó okokról -, amelyek a mélyben lappangva már akkor előrevetítették a mostani szétzilált helyzetet, amikor ez a két ember talán még nem is ismerte egymást?

Miért gondoljuk, hogy egy párkapcsolat működtetéséhez elég csupán a testi vonzalom és a szerelem? Tudjuk, hogyan működnek a nők? Tudjuk, hogyan működnek a férfiak? Tudjuk, milyen ösztönös érzelmi igények, milyen pszichodinamikai törvényszerűségek és milyen kívülről generált elvárások irányítják azt a két embert, aki egymással együtt él vagy házasságot köt? Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem olyan két ember egymásba kapaszkodása, mint egy páros vakrepülés? Nem túl veszélyes ez? És vajon hogyan lehetne megelőzni ezt a veszélyt? A könyv ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a válaszokat.

További információk: www.hasznalatiutasitas-konyv.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.