OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 24., hétfő 09:52

20 millió dolláros befektetéssel vesz új lendületet a Bitrise
    Budapest, 2019. június 24., hétfő (Business Wire/OTS) - A harmadik befektetési körével a magyar cég tovább tervezi növelni mobil CI/CD szolgáltatását, ami naponta már több tízezer cég életét teszi könnyebbé. - A magyar Bitrise ma jelentette be a harmadik befektetési körének lezárását. A fordulóban olyan cégek vettek részt mint a Partech, a Zobito, és a cég jelenlegi befektetői, az OpenOcean, a Y Combinator, és a Fiedler Capital.

    A Bitrise egy olyan szolgáltatást fejleszt, ami a mobilappokat készítő programozók életét könnyíti meg: a kódolás befejezése és az appstore-ba kerülés közötti unalmas és ismétlődő feladatokat automatizálja, ezzel időt és pénzt takarítva meg mindenkinek.

A Bitrise egyik legnagyobb erőssége, hogy teljesen testreszabható: akár Android, akár iOS, akár bármilyen más mobilplatform a cél, a már használt külső szolgáltatások is pár kattintással beépíthetőek.

"Idén az eddigi integrációk számát 400-ra szeretnénk duplázni. Így a fejlesztőknek még kevesebb időt kell az általuk választott külső szolgáltatások beállításával elpazarolni, és több idejük lesz magára az app fejlesztésére és későbbi fenntartásra," mondta Birmacher Barnabás, a cég alapító tagja és CEO-ja.

Az új tőkével a cég főleg szolgáltatását fogja további fejleszteni. A céljuk az egész mobil fejlesztési (DevOps) ciklus lefedése, aminek köszönhetően a mobilfejlesztők egy olyan szolgáltatást kapnak, amin keresztül egy app fejlesztésének teljes folyamatát egy helyen lehet irányítani és nyomon követni. A Bitrise a közelmúltban felvásárolta az Outlyer nevű app monitorozással foglalkozó céget, aminek technológiája ebben fontos szerepet fog játszani.

A Bitrise Magyarországról indult, és a csapat nagy része jelenleg is itt dolgozik. "A magyar munkavállalók képzettsége miatt sok nemzetközi cég tart itt fent irodát, és a munkatársaink nemzetközi tapasztalata nekünk is segítség, hiszen ügyfeleink nagy többsége külföldi. Sokszor van szükségünk a csapat kreativitására, fejlődésüket pedig mi is folyamatosan segítjük" folytatta Birmacher Barnabás.

A cég a egyre nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani a toborzásra is, a magyarországi részleg mellett az USA-ban és Nagy-Britanniában, illetve további irodákat nyitna a világ más részein is.

"Az okostelefonok és az alkalmazások mára a mindennapi élettől elválaszthatatlanok. Minden üzlet és vállalkozás hosszú távú sikeréhez elengedhetetlen a mobil-fókuszú gondolkodás," ahogy Birmacher Barnabás fogalmazott. "A kihívás abban rejlik, hogy a mobilappok világa teljesen más, mint a szoftverfejlesztés többi ága. Pontosan ezért hoztunk létre egy olyan szolgáltatást, ami mára több mint 100.000 mobilfejlesztő életét könnyíti meg és ez segíti őket a lehető legjobb eredmények elérésében. A Bitrise-nak köszönhetően a fejlesztők könnyen át tudják hidalni a mobilapplikáció-fejlesztés egyedi problémáit, az első lépéstől egészen az utolsóig. A mobil-unikornisok több mint fele a Bitrise-t használja, a kezdetektől a több milliárd dolláros értékelésig és a tőzsdei bevezetésig. Talán ez a legjobb példája annak, hogy mennyit is jelent a fejlesztőknek egy ilyen megoldás.

A Bitrise sajtócsomag itt található: https://www.bitrise.io/presskit

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20190619005578/hu/

Contacts
Média- és sajtóügyben, kérjük keresse:
Hantos Ákos +36306629237 akos.hantos@bitrise.io

Source: Bitrise

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.