OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 3., szerda 11:53

Az Interactive Brokers Group bejelentést tett a BET-ről, a LEARN-ről és a WIN-ről (1. rész)
    Greenwich, Connecticut állam, USA, 2019. július 3., szerda (Business Wire/OTS) - Az Interactive Brokers Group, Inc. (IEX: IBKR) akár 1000 USA dollár összegű jutalékjóváírást biztosít egy millió új ügyfélnek, akik azt IBKR brókeri számláikon használhatják fel. A promócióban résztvevők a jóváírást úgy kaphatják meg, hogy az IBKR Szimulált Sportfogadási Tőzsdéjén (Simulated Sports Betting Exchange) tett fogadásaikból származó nyereményüket átváltják arra.

    A Tőzsde a sports.ibkr.com linken vagy az "IBKR Sports" nevű mobil szoftverapplikáció segítségével érhető el, és szimulált, ún. "peer-to-peer" (magánszemélyek közti, "fogadó fogadóval üzletel") piacként működik, ahol a piaci szereplők valódi sporteseményekre (ideértve a teniszt, futballt, baseballt és később egyéb sportokat is) vonatkozó fogadásokat vásárolhatnak és adhatnak el, illetve kereskedhetnek a fogadásokkal.

"Várakozásaink szerint ez a kampány olyan ügyfeleket fog vonzani, akik eddig még nem vették igénybe az Interactive Brokers platformot, és akik jobban ismerik a látványsportokat, mint a pénzügy piacokat" - nyilatkozta Thomas Peterffy, az Interactive Brokers elnöke.

"Az a szándékunk, hogy az embereket megismertessük a piacok, a kereskedés és a befektetés valószínűségeken alapuló természetével. Ezt mutatjuk be Szimulált Sportfogadási Tőzsdénk segítségével, ahol minden egyes nyerő fogadásért a megfelelő virtuális valutában kifejezett 100 egységet kap a nyertes. Lehet, hogy egy játékos, aki mondjuk 40%-osra becsüli egy csapat nyerési esélyét, 40-nél kevesebbért akar fogadást venni, vagy 40-nél többért akar fogadást eladni. Ahogy a rendelkezésre álló információk köre bővül, és az esemény előrehalad, ezek az esélyek változni fognak, és a fogadás ára fluktuálni kezd, hasonlóan a részvényárak fluktuációjához" - magyarázta Peterffy.

"A promócióban való részvétel révén játékosaink megismerkedhetnek platformunkkal és a kereskedési módszerekkel, megtanulhatják, hogyan fektethetik be pénzüket és hogyan vezessenek pénzügyeikről nyilvántartást, és mindeközben remekül szórakozhatnak. "Lefogadjuk", hogy a promócióban részt vevők közül sokan ki fogják majd próbálni ingyenes demo brókerszámlánkat is, és a végén sokuk az Interactive Brokers ügyfele lesz" - tette hozzá.

Az Interactive Brokersnél a szimulált sportfogadás a következőképpen működik:
Az első 2,2 millió résztvevő számára, aki szimulált sportfogadási számlát nyit, 1000 dolláros nyitóegyenleget biztosítanak (virtuális USA dollárban [USD], vagy az annak megfelelő összeget virtuális euróban [EUR], angol fontban [GBP] vagy kanadai dollárban [CAD]). A résztvevő ezután ezt a virtuális valutát arra használhatja, hogy szimulált sportfogadási szerződéseket vásároljon (fogadást tegyen), eladjon (elálljon a fogadástól), illetve kereskedjen e szerződésekkel.

Mindegyik nyerő szimulált fogadási szerződésért 100 virtuális dollár (vagy 100 virtuális euró, angol font vagy kanadai dollár, az adott számla pénznemétől függően) kerül kifizetésre. A részvényekkel, kötvényekkel, opciókkal vagy határidős ügyletekkel való tőzsdei kereskedéshez hasonlóan a résztvevők a Szimulált Sportfogadási Tőzsdén is vehetnek egymástól fogadásokat, illetve eladhatnak egymásnak fogadásokat egy adott esemény kimenetelére vonatkozó tétek vagy ajánlatok megtételével. Az érvényes tétek és ajánlatok 0,05 és 99,95 közti értékűek lehetnek az adott virtuális valutában, tükrözve, hogy mekkorára becsüli a fogadó az adott kimenetel százalékos valószínűségét. A szimulált sportfogadási számlákon jóváírásra kerülnek a virtuális nyereségek, illetve a számlákat megterhelik a virtuális veszteségek összegével. Minden egyes szerződés kapcsán levonásra került egy virtuális jutalék minden tranzakció esetében, amelynek összege a következő két módon kiszámított összegből a kisebbel egyenlő: 1) a fogadott összeg 1%-a vagy 2) 100 - a szimulált fogadás összege. A résztvevőknek nem lehet egy időben 3-nál több nyitott fogadási szerződése egy eseményre vonatkozóan, de a nyitott fogadások lezárhatók és folyamatosan vásárolhatók vagy eladhatók új szerződések.

A szimulált sportfogadási számlákon összegyűlt nyereségek átválthatók maximum 1000 dollár jutalék jóváírásra (ez a DÍJ), amely felhasználható egy Interactive Brokers brókeri számlán. Az átváltásra csak egyszer van lehetőség és a jutalék céljára jóváírt összeg nem utalható át, illetve nem vehető ki a számláról. A jóváírt összeg fel nem használt része 5 év elteltével automatikusan lejár és értékét veszti. A résztvevők nem tehetnek be pénzt a szimulált sportfogadási számlákra, és ki sem vehetnek azokról semmilyen összeget.

A szimulált sportfogadási számlákon lévő összes pénz virtuális, nem átutalható és nincs készpénzbeli értéke.

Ha bármely virtuális számlaegyenleg nullára csökken, a számla lezárásra kerül, és ugyanaz a játékos nem nyithat másik szimulált sportfogadási számlát. Egy brókerszámla nyitásához meg kell felelni az Interactive Brokers által meghatározott számlanyitási feltételeknek, és el kell fogadni az arra vonatkozó szerződési feltételeket.

A promócióban olyan, 21 évesnél idősebb személyek vehetnek részt, akik az engedélyezett országok lakosai. Nem megengedett és nem szükséges vételár befizetése, és a résztevők nem tehetnek fel, nyerhetnek vagy veszíthetnek valódi pénzt. Az Interactive Brokersnél brókerszámlával rendelkező személyek a 2019. január 1-je és 2019. június 30-a közötti időszakban nem válthatják át nyereményeiket jutalék jóváírásra. A promóció 2020. december 31-én ér véget vagy akkor, amikor az összes DÍJ kiosztásra került (a kettő közül az előbb bekövetkező esemény időpontjában). A promóció összes feltételét tartalmazó Hivatalos szabályok (Official Rules) a következő internetes címen érhetők el: https://sports.ibkr.com/ibg/#/ext/rules.(folyt.)



2019. július 3., szerda 11:54

Az Interactive Brokers Group bejelentést tett a BET-ről, a LEARN-ről és a WIN-ről (2. rész)
    Greenwich, Connecticut állam, USA, 2019. július 3., szerda (Business Wire/OTS) -

    Egyelőre 1000 szimulált fogadási számlát bocsátunk olyan személyek rendelkezésére, akik a közelmúltban egy tesztcsoport tagjaként kipróbálták ingyenes demo számlánkat. Várakozásaink szerint a wimbledoni negyeddöntők idejére bárki, aki megfelel a feltételeknek, képes lesz szimulált sportfogadási számlát nyitni.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://sports.ibkr.com.

Amit az Interactive Brokers Group, Inc.-ről tudni kell…

Az Interactive Brokers Group leányvállalatai értékpapírok, tőzsdei árucikkek és devizák 24 órás, automatizált kereskedését és letéti kezelését biztosítják több mint 125 piacon, számos országban és valutában, a befektetők számára szerte a világon elérhető egyetlen IBKR integrált befektetési számla (Integrated Investment Account) révén. Ügyfeleink közé tartoznak magánbefektetők, befektetési alapok, sajátszámlás kereskedést folytató csoportok, pénzügyi tanácsadók és közvetítő brókerek. Négy évtizedre visszanyúló technológiai és automatizálási tapasztalatainkra támaszkodva egyedi, finomhangolt platformot kínálunk ügyfeleinknek befektetési portfólióik kezeléséhez. A platform igénybevételének költsége a Barron's Best Online Brokers 2019. február 25-i áttekintése szerint a piacon a legalacsonyabb. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek előnyös ügyletzárási árakat és kereskedési lehetőségeket, kockázat- és portfóliókezelési eszközöket, kutatási lehetőségeket és befektetési termékeket biztosítsunk, mindezt rendkívül alacsony áron vagy díjmentesen, és így lehetővé tegyük számukra, hogy kiemelkedően kedvező megtérülést érjenek el befektetéseikből.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190701005765/en/

Kapcsolat:
Az Interactive Brokers Group, Inc. befektetői: Nancy Stuebe, 203-618-4070
vagy
Médiakapcsolatok:
Kalen Holliday, media@ibkr.com or 203-913-1369.

Forrás: Interactive Brokers Group, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.