OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2019. augusztus 12., hétfő 14:53

RADIATE: A "RITA ORA FOR DEICHMANN" KOLLEKCIÓ
    Budapest, 2019. augusztus 12., hétfő (OTS) - A brit énekesnő és dalszerző, Rita Ora a DEICHMANN új őszi-téli kollekciójának arca.Európa legnagyobb cipőkereskedője, a DEICHMANN Rita Orát választotta új márkanagykövetének, illetve ő a 2019/20-as őszi-téli kollekció új arca is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190812_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190812_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190812_003.JPG

     A "Rita Ora for DEICHMANN" kollekció mottója az, hogy "Radiate" (azaz, hogy sugárzik). A sugárzó szépségű Rita Ora maga válogatta a design modelleket, amelyekből egy fiatalos, sokoldalú kollekció állt össze, és amely tökéletesen tükrözi az énekesnő kreativitását és egyedülálló stílusát. "A stílusomat mindig befolyásolja az aktuális hangulatom. Az öltözékem mindig elárulja, hogyan is érzem magam" - mondta Rita Ora. A kollekció minden egyes modellje más érzést fejez ki: szabadságot, kreativitást, kíváncsiságot, vakmerőséget, erőt, és arra inspirálnak, hogy fejezzük ki saját személyiségünket egyedi stílusunkkal, a cipők is sugározzák személyiségünket.

A modellek között megtalálhatóak a következő szezon trendi divattémái: a sportos stílus kedvelőinek a chunky sneakerek neon díszítésekkel harsány sárga színben vagy leopárd nyomattal, valamint az ezüst vagy arany metálos sneakerek vastag platótalppal. A bokacsizmák, fűzős bakancsok és dandy cipők rockos szegecsekkel és csatokkal egyéni, kreatív stílust kölcsönöznek viselőiknek, míg a csillogó kövecskékkel díszített térd fölött érő zoknicsizmák, valamint a tarka, kígyómintás bakancsok a vagány és feltűnő megjelenésről gondoskodnak.

"Örülünk, hogy egy olyan stílusikonnal, mint Rita Ora egy ilyen egyedülálló és lenyűgöző kollekciót tudtunk közösen összeállítani" - mondta Heinrich Deichmann.

A "Rita Ora for DEICHMANN" kollekció 40 női modellt tartalmaz, amely 2019. augusztus végétől kapható egyes DEICHMANN üzletekben és a www.deichmann.com  oldalon található online shopban.

Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég mai napig 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben és világszerte 40.000 munkatársat foglalkoztat, 4000 üzletet és 40 online boltot üzemeltet. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Franciaországban, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. A csoport ezen kívül jelen van Svájcban (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), Hollandiában és Belgiumban (vanHaren) és az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway). Németországban a Roland SE is a cégcsoporthoz tartozik. A MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában, Svájcban, valamint Lengyelországban. A cégcsoporthoz tartozik a SNIPES csoport is, amelynek üzletei vannak Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban. 2019-ben a tervek szerint a DEICHMANN piacra lép Észtországban és Lettországban. Dubaiban a DEICHMANN egy franchise partnerrel nyit új üzleteket. Ezen kívül a vállalat a T-Mall Global online platformon Kínában is kínálni fog egy válogatást a szortimentjéből.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.