OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 15., csütörtök 13:13

A The We Company bejegyzési kérelmet nyújtott be javasolt első nyilvános részvénykibocsátásával kapcsolatosan
    New York, 2019. augusztus 15., csütörtök (Business Wire/OTS) - A The We Company ma bejelentette, hogy az S-1 jelű formanyomtatványon bejegyzési kérelmet nyújtott be az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission ["SEC"]) "A" osztályú törzsrészvényeinek első nyilvános tőzsdei kibocsátásával kapcsolatosan. Az eladásra felkínált részvények száma és a javasolt ártartomány egyelőre nem került meghatározásra.

    A kibocsátás során a következő szervezetek lépnek fel közös könyvvezetőként: J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, HSBC, UBS Investment Bank, Wells Fargo Securities. A kibocsátás kizárólag a kibocsátási tájékoztató (prospectus) alapján történik. A kibocsátással kapcsolatos előzetes kibocsátási tájékoztató a kiadását követően az alábbi forrásokból szerezhető be: a J.P. Morgan Securities LLC-től, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 vagy a (866) 803-9204 (ingyenes) telefonszámon való igényléssel; és a Goldman Sachs & Co. LLC-től, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonon való igényléssel a (866) 471-2526, faxüzenetben való igényléssel a (212) 902-9316 telefonszámon, illetve a Prospectusny@ny.email.gs.com címre küldött e-mail üzenetben való igényléssel.

A fenti értékpapírokra vonatkozó bejegyzési kérelem benyújtásra került a SEC-hez, de a SEC egyelőre nem hagyta azt jóvá. Amíg a bejegyzési kérelem nem kerül jóváhagyásra és nem lép hatályba, ezek az értékpapírok nem értékesíthetők, illetve nem fogadhatók el rájuk vonatkozó vételi ajánlatok. Ez a sajtóközlemény nem tekintendő a fenti értékpapírokra vonatkozó értékesítési ajánlatnak, illetve vételi ajánlat tételére való felhívásnak, és a fenti értékpapírok értékesítésére nem kerül sor semmiféle olyan államban vagy jogrendben, ahol a bejegyzési kérelem hatályba lépését, illetve a helyi értékpapírtörvények szerinti minősülést megelőzően az ilyen értékesítési ajánlat, vételi ajánlat tételére való felhívás, illetve az értékpapírok értékesítése törvényellenesnek minősülne.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190814005373/en/

Kapcsolat:
Sajtó:
Jimmy Asci, Gwen Rocco
Press@wework.com

Befektetők:
Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury
investor@we.co
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.