OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 21., szerda 09:07

Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás Ausztriában 2019. augusztus 29-e és szeptember 2-a között
    Tulln, 2019. augusztus 21., szerda (APA/OTS) - A Kertészeti Kiállítás keretében megrendezésre kerül Európa legnagyobb virágkiállítása

    A legfontosabb esemény a kertészek naptárában 2019-ben

A Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás az év legfontosabb eseménye minden amatőr és hivatásos kertész számára, hiszen az ősz a legjobb évszak a növények ültetésére. Az 530 kiállító termékei az összes aktuális trendet képviselik a kertek és növények kategóriájában, kezdve a virágkötészettől, a növény-, gyümölcs- és zöldségtermesztésen át egészen a kerti tavakig, medencékig és kerti bútorokig. A legnagyobb európai virágkiállításon egy teljes kiállítócsarnokot is berendeznek Ausztria legjobb kertészei és virágtermesztői/virágkötői 200000 szál virág felhasználásával az "Állatok világa" mottó jegyében.
A gazdag programban többek közt olyan különleges bemutatók és show-k is megtalálhatók, mint például a "Rózsabalett", a "Kertek Highrove-ban - Károly herceg királyi kertje", "A felüdülés és kikapcsolódás kertje", a "Színpompás ősz kertje", a "Változó kertek - Tervezői módosítások" és "Az egyéni ragyogás kertje".

Az ősz a legideálisabb évszak a növények ültetésére, és a Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállításon a kertészettel hobbiként vagy hivatásból foglalkozók egyaránt megtalálnak minden terméket és információt, amire csak szükségük lehet ehhez: kerttervezési és tájrendezési ötleteket és technikákat, kertészeti berendezéseket, eszközöket és szerszámokat, kertvilágítási felszereléseket és termékeket, medencéket, természetes tavak és emelt virágágyások építéséhez szükséges anyagokat, virágkötészeti kiegészítőket, cserepeket, kerámia kaspókat és virágtartókat, virágokat, virággumókat, gyümölcsfákat és díszfákat, dísznövényeket és orchideákat, zöldségeket, évelő növényeket, nyári- és télikertek kialakításához való termékeket, árnyékolórendszereket, kerti bútorokat, tikfából készült kerti bútorokat, függőágyakat és medencetakarókat.

A Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás és Vásár részeként megtekinthető:
Európa legnagyobb virágkiállítása

Nyitva tartás:
2019. augusztus 29-től (csütörtök) - szeptember 2-ig (hétfő)
Nyitva minden nap de. 9:00-től du. 6:00-ig
Tullni Vásárközpont
Ausztria
További információk a következő internetes címen állnak rendelkezésre: www.messe-tulln.at

Belépődíjak:
Felnőttek:                                13,00 euró
Csoportok (20 vagy több fő), nyugdíjasok és diákok:     11,00 euró
6 és 15 év közötti gyermekek:                      3,00 euró
6 éves korig a belépés ingyenes

Kapcsolat:
Barbara Nehyba, MSc
Head of Communications
MESSE TULLN GmbH
3430 Tulln
Österreich
Tel. +43/2272/624030
E-mail: messe@tulln.at  
Web: www.messe-tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.