OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 19. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 19., csütörtök 14:10

385 év elméleti tudása ötvözve 151 év gyakorlati tapasztalatával
    Budapest, 2019. szeptember 19., csütörtök (OTS) - Együttműködési megállapodás az ELTE és a Fővárosi Vízművek között

    Szeptember 19-én az ELTE Lágymányosi Campusa adott otthont az ELTE Természettudományi Kara és a Fővárosi Vízművek között létrejött együttműködési megállapodás aláírásának.

A dokumentum által, amelyet az ELTE Természettudományi Karának dékánja, Dr. Kacskovics Imre és a Fővárosi Vízművek megbízott vezérigazgatója, Keszler Ferenc írt alá, ünnepélyes és hivatalos formát is öltött a gyakorlatban már korábban megkezdődött közös munka. A Fővárosi Vízművek 2019-ben fogadta első ízben szakmai gyakorlatra a Kar 7 környezettudomány mesterszakos hallgatóját. A program sikerének és népszerűségének hatására döntött úgy a két szervezet, hogy magasabb szintre emeli az együttműködést.

A cél az, hogy a szakmai gyakorlatukat töltő vagy gyakornoki programban résztvevő leendő szakemberek átfogó képet kapjanak egy közel kétmilliós város víziközmű-szolgáltatásáról: a víztermelésen, vízkezelésen és vízellátáson át a szennyvízelvezetésig és szennyvíztisztításig, beleértve a legkorszerűbb szennyvíziszap-hasznosítási megoldásokat. A tevékenység iránt érdeklődő és jövőjüket a víziközmű-szektorban elképzelő fiataloknak pedig akár a Fővárosi Vízművek lehet az első munkahelye.

Az együttműködés keretei azonban ennél szélesebbek.  Az ELTE Természettudományi Karán folyó komoly tudományos tevékenység alkalmat ad akár közös K+F programok megvalósítására, akár pályázati források felkutatására és megcélzására.

Fővárosi Vízművek Zrt.
ELTE Természettudományi Kar
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.