OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. szeptember 26., csütörtök 09:53

Gokartversenyen állt rajthoz Bessenyey Zoltán és Tassi Attila
    Miskolctapolca, 2019. szeptember 26., csütörtök (OTS) - Sikeresen zajlott a már hagyománnyá vált HELL Kart Média Gokart Bajnokság, melyet immár 4. alkalommal rendezett meg a HELL a sajtó képviselői számára. A rendezvényre ezúttal a 2019-es WTCR mezőny legfiatalabb pilótája, Tassi Attila és a kétszeres rally Európa-bajnok, Bessenyey Zoltán is ellátogattak.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190926_002.jpg

Idén is megrendezésre került az Avalon Parkban lévő HELL Kart&Event Centerben a IV. HELL Kart Média Gokart Bajnokság, melynek Magyarország legmodernebb elektromos-gokart pályája adott otthont. A rendezvényre szép számmal ellátogattak a sajtó képviselői, hogy összemérjék tudásukat, és versenyszellemüket kiélve megkíséreljék megszerezni a pályacsúcsot Tassi Attilától. A heves csaták és az izgalmas futamok után végül Fehér Patrik, a Vezess.hu munkatársa állhatott a dobogó legfelső fokára.

A jóhangulatú rendezvényen a HELL Racing Team tagjai is rajthoz álltak; Tassi Attila a HELL Kart elektromos gokartjával, Bessenyey Zoltán pedig saját versenygokartjával indult, ebben a futamban azonban nem lett eredményhirdetés, sokkal inkább csak a sajtó munkatársainak tartott bemutatót a két pilóta.  Később, a nap folyamán Tassi ki is próbálhatta Bessenyey különleges handikartját, amivel ugyan pályacsúcsot nem döntött, de - nem meglepő módon - hamar ráérzett a speciális járgányra és sikerült pár gyors kört mennie az általa már jól ismert 562 méter hosszú pályán.

Az újságírók, operatőrök és fotósok mellett az autósportban jól ismert nevek is felbukkantak a résztvevők között. Tiszteletét tette Vingler Attila, négyszeres Gokart Magyar-bajnok, Bereznay Dániel, az Alfa Romeo F1 eSport csapatának versenyzője és a Karting365 is képviseltette magát.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.