OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 15., kedd 13:50

10 milliárd forint jegyzett tőkével indul a COLUMBUS Magántőkealap
    Budapest, 2019. október 15., kedd (OTS) - A Carion Befektetési Alapkezelő Zrt. kezdeményezésére a Magyar Nemzeti Bank 2019. október 8-án bejegyezte a COLUMBUS Magántőkealapot.

    A 10 milliárd forint jegyzett tőkével induló Alap fő célja, hogy elősegítse a már sikeres hazai vállalkozások nemzetközi piacra lépését, illetve expanzióját. Ezen cél részben magántőke, részben a többségi befektető Eximbank hozzájárulásával valósul meg közel 10 éves futamidő alatt.

Az export-tevékenység, valamint a külföldi tőkebefektetések fellendítését célzó befektetési stratégia fókuszában kiemelt szerepet kapnak az Amerikai Egyesült Államok piacára készülő vagy már ott jelen lévő vállalkozások, akiket a tőkejuttatáson túl az Alap által Kalifornia államban létrehozásra kerülő iroda szolgáltatásai is segítik majd.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.