OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 16., szerda 09:39

Godislove kampány indult
    Budapest, 2019. október 16., szerda (OTS) - Október 16-án megjelentek a főváros utcáin a #Godislove kampány óriásplakátjai. A népszerű üdítőital-márka társadalmi vitát generáló plakátkampányára akár válaszként is értelmezhető a katolikus papot és egy Szentírás-idézetet ábrázoló plakát, mely János evangéliumából idéz: "Atyám házában sok hely van".

    
A plakáton szereplő Hodász András atya népszerű vlogger, aki saját videós műsort készít a YouTube-on és jelen van az Instagramon is. A kampány üzenete szerint a kereszténységnek nem felháborodnia kell a neki nem tetsző jelenségek kapcsán, hanem inkább fölmutatnia a hitét Krisztusban miközben hirdeti az Evangéliumot, melyben olvashatjuk, hogy Isten a szeretet (1Jn 4,16b).

Az évente áprilisban megrendezésre kerülő Keresztény Vállalkozói Konferencia által támogatott és szervezett kampány egyben egy játék is, melyben a kihelyezett óriásplakátokat és citylightokat keresik a közösség tagjai, valamint az atya azt kérte a keresztényektől, hogy osszák meg gondolataikat a közösségi médiában Isten szeretetéről a keresztény 777blog.hu által ajánlott #Godislove hashtag használatával.

--- Sajtókapcsolat: info@kreativkontroll.hu ---
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.