OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 22., kedd 14:06

Hatékony, video annotáción alapuló interaktív online oktatási platformot fejlesztett a NETIS Zrt.
    Budapest, 2019. október 22., kedd (OTS) - 2019. szeptember 30-án befejeződött a NETIS Zrt. megvalósításában a "Video annotáción alapuló oktatási technológia fejlesztése" tárgyú projekt. A megvalósított termék következő fázisa: hazai és nemzetközi piacokon történő értékesítés, bevezetés.

    Felmérések alapján az online kurzusok hallgatóinak a lemorzsolódási aránya rendkívül magas, akár a 90%-ot is elérheti. Az egyik lehetséges eszköz a lemorzsolódás csökkentésére, hogy a tanulásra fordítandó erőforrásigényt csökkentjük, ezáltal a tanuló nem "küzd" az eszközzel, hanem használja.

A projekt során egy olyan oktatást segítő technológiai platform került kifejlesztésre, mely video felvételek technológiai módosításával tudja az oktatási metodika hatékonyságát, az ismeretátadás sebességét növeljük.

A rendszer az önfejlesztés magas szintű kiszolgálását segíti. Az interaktivitás képes megmutatni a hallgatónak a jó és rossz döntések kombinációját. Így nem csak a "best practice" alapú oktatást képes segíteni a video alapú oktató anyag, hanem egy "pozitív" szemléletű oktatás mentén az okozatot.

A nettó 126 729 100 forint összköltségvetésű projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) biztosított támogatással, a "GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" pályázati program finanszírozásában valósult meg. A vissza nem térítendő támogatás mértéke 75 340 370 Ft.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.