OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. október 25., péntek 11:32

Karácsonyi ragyogás a bécsi Városháza előtt
    Bécs, 2019. október 25., péntek (APA/OTS) - A leghíresebb és legnagyobb múltú, 600 évre visszanyúló hagyományokkal rendelkező karácsonyi rendezvény, a bécsi karácsonyi vásár csodálatos karácsonyi álomvilágot kínál gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191025_002.jpg

Konyhaművészeti ételkülönlegességeket kínáló standok a vásáron, kézműves foglalkozások a Városháza egyik termében a gyermekek számára, ahol kekszet süthetnek és saját kezűleg készíthetnek karácsonyi ajándékokat, és a ragyogóan feldíszített Rathauspark (Városház park) varázslatos hangulata: november 15-től december 26-ig a bécsi karácsony vásáron és Vienna Christmas Dream (Bécsi karácsony álom) elnevezésű program rendezvényein kellemes órákat tölthetnek el a látogatók. A sült gesztenye és a pirított mandula illata, a nemzeti és nemzetközi kórusok és rézfúvós zenekarok és a Krisztus születését bemutató betlehemi jászlak különleges ünnepi hangulatot biztosítanak, és ha a látogatóknak szerencséje van, még magát a bécsi "Christkindl-t" ("kis Jézus") is megpillanthatják.

A hagyományos bécsi karácsonyi vásár mindenkinek kínál valami érdekességet: bőséges karácsonyi árukínálatot, különféle gyermekprogramokat, korcsolyázást a Városháza Parkban vagy egyéb kulturális eseményeket. Itt a karácsonyi készülődés különleges időtöltéssé válik az egész család számára. A Városháza földszintjén, a Volkshalle-ben megrendezett karácsonyisütemény-sütő és karácsonyiajándék-készítő kézműves foglalkozások remek szórakozást kínálnak a gyermekeknek, akik találkozhatnak és beszélgethetnek itt a "Christkindl-lel" is, karácsonyi meséket hallhatnak tőle, és odaadhatják neki a karácsonyra kért ajándékaik listáját. Az aktívabb szórakozást igénylők kipróbálhatják, milyen érzés egy rénszarvasok húzta szánban utazni, felülhetnek az óriáskerékre vagy a régi időket idéző ringlispilekre a Városháza parkban. A hagyományos karácsonyi piactér, a "Christkindlmarkt" pedig tökéletes hely arra, hogy az emberek apró ajándékokat vegyenek szeretteiknek.

A bécsi karácsonyi vásár és a Vienna Christmas Dream program a bécsi Városházánál 2019. november 15-től ecember 26-ig várja a látogatókat.

További információk: www.christkindlmarkt.at

Andreas Zenker                
Zenker & Co Public Relations                    
+43 2266 80644
info@zenkerundco.at

Katharina Krischke
stadt wien marketing
+43 1 319 82 00
krischke@stadtwienmarketing.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.