OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 11., hétfő 09:28

Először nyert EY Év Üzletembere díjat a sport területéről érkező vállalkozó
    Budapest, 2019. november 11., hétfő (OTS) - Dr. Mihalik Zsuzsa az All You Can Move SportPass társtulajdonosa kapta az idei EY Év Üzletembere különdíját a csütörtök este a Pesti Vígadóban rendezett ünnepélyes gálán, ahol kiosztották az "EY Az Év Üzletembere" díjait.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191111_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191111_002.jpg

Az idén 20 éves magyar vállalat vezetője olyan szolgáltatást (All You Can Move SportPass) talált ki és hozott létre, mely a velük szerződött vállalatok munkavállalói számára korlátlan belépési lehetőséget biztosít az ország 110 településének szinte összes fitnessklubjába, uszodájába, jógatermébe és számos egyéb sportlétesítményébe, ezzel segítve az egészséges életmód magyarországi elterjedését.

Az AYCM SportPass-szal eddig 500 ezer embert ösztönöztek a rendszeres sportolásra, kik heti 2-3 alkalommal sportolnak a kártyával, ezzel a szabadidő-sport legnagyobb magyarországi szereplőjévé nőtte ki magát a kezdeti étkezőasztal-cégből.

A Humánpolitika.com kutatása szerint a rendszeresen sportoló munkavállaló 3 nappal kevesebbet hiányzik a munkahelyéről betegség miatt, ezzel évi 4 milliárd forintot spórolva meg az államnak, hiszen 3 nappal kevesebb TB járulékot kell fizetni utánuk.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.