OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 13., szerda 09:35

Meghívó - Országos Közbeszerzési Találkozó
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OTS) - Magyarországon először kerül megrendezésre az Országos Közbeszerzési Találkozó, amely egyszerre lesz egyedülálló szakmai fórum a közbeszerzésekben érintetteknek, a jogalkotói oldal és a releváns hatóságok részvételével és egyszerre lesz találkozási, kapcsolatépítési lehetőség is.

    
Ezt megelőzően még nem került sor hazánkban ilyen nagyszabású és átfogó közbeszerzési konferenciára, melyen 20 előadó tart előadást a 2 nap alatt.
Ezúton szeretnénk tisztelettel meghívni szerkesztőségük munkatársait erre az eseményre.

Időpont: 2019. november 21-22.
Helyszín: Eger Hotel & Park **** (3300 Eger, Szálloda út 1-3.)

Részletes programterv >> http://kozbeszerzesitalalkozo.hu/#tg-schedule

A rendezvényen a közbeszerzési jogalkotói oldal a lehető legmagasabb szakmai szinten képviselteti magát (dr. Tuzson Bence államtitkár Úr és dr. Kretter Diána közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár Asszony személyében), részt vesz továbbá Rigó Csaba Balázs Úr, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

Ezen a rendezvényen fog elsőként a nyilvánosság elé lépni az idei évben létrehozott központi informatikai beszerző szerv, a Digitális Kormányzati Ügynökség, a szervezet részéről dr. Velikovszki László beszerzési igazgató tart előadást.

A rendezvényen a fentieken túl részt vesz előadóként többek között dr. Dencső Balázs az EUTAF főigazgatója, Nagy Gyula a Magyar Mérnöki Kamara Elnöke és dr. Virág Rudolf a Magyar Mérnöki Kamara főtitkára is.

Minden további részlet megtalálható a www.kozbeszerzesitalalkozo.hu weboldalon.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat az info@kozbeszerzesitalalkozo.hu e-mail címen jelezzék legkésőbb 2019. november 20. 12:00 - ig.

Tisztelettel:
Az OKT szervezői csapata
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.