OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 20., szerda 16:20

300. adását ünnepli Az este
    Budapest, 2019. november 20., szerda (OTS) - A Kossuth Rádió gondolatébresztő műsora november 20-án 300. adásához érkezik

    2018. szeptember 17-én egy eddig még nem látott, új formátumú műsor indult a Kossuth Rádióban: Az este című műsorszámban ugyanis a kérdező szerepét Marton Adrienn szerkesztő-műsorvezető átadja az aktuális házigazdának, akik között találhatóak neves szakértők, elismert és közismert emberek is. A házigazdák a legkülönfélébb területekről érkeznek, de egy közös bennük: saját szakmájukat kimagaslóan művelik, ezzel példát állítva mások elé. Ők azok, akik egy-egy estére számukra érdekes vendégeket hívnak meg magukhoz, akikkel szívesen beszélgetnek.

"Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az elmúlt évben, a házigazdáktól, vendégektől és természetesen a hallgatóktól is. A házigazdák köre fokozatosan bővült, volt olyan vendég, aki később kérdezőként tért vissza. Jelenleg több mint negyven házigazdánk van. A vendégeket ők választják ki, Makrai Bernadett kollégám segít a szervezésben, az én feladatom pedig az, hogy a stúdióban segítsem a beszélgetést. Remélem, hogy hallgatóinknak is legalább annyi örömet szereznek a kész adások, mint nekem a rajtuk való munka!" - mondta el Marton Adrienn szerkesztő-műsorvezető.

A jubileumi műsor témája a felsőoktatás és az egyetemi élet, valamint az ezzel járó, előre nem látható nehézségek lesznek. A házigazda Fodor István Széchenyi-díjas villamosmérnök, az Ericsson magyarországi cégének volt elnök-vezérigazgatója, a vendége: Józsa János professzor, a Magyar Rektori Konferencia elnöke, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora lesz.
Az este - 300. adás - november 20-án 21.06-tól a Kossuth Rádióban

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.