OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 28., csütörtök 15:00

A Yanfeng Automotive Interiors új üzemet nyit Szerbiában
    Neuss, Germany, 2019. november 28., csütörtök (APA/OTS) - A Yanfeng Automotive Interiors erősíti pozícióját Kelet-Európában - A gépjármű-belső ipar globális vezetőjeként elismert Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) a Šumadija régióban található új üzemének megnyitását ünnepli. A mai napon magas rangú tisztviselők és az ipar képviselőinek részvételével felavatták a Kragujevac városában kialakított modern gyártólétesítményt. A tervek szerint a vállalat a következő néhány évben 800 új munkavállalónak kínál majd munkát a régióban.

        "Az új szerbiai üzemmel gyártási kapacitásunkat kívánjuk bővíteni Kelet-Európa növekedési piacán, illetve ügyfeleink növekvő jelenlétére reagálunk a régióban" - fejtette ki Tony Elenbaas, Vice President & General Manager, Europe & South Africa a Yanfeng Automotive Interiors.

Ez a vállalat első gyáregysége Szerbiában, ahol csaknem 18 500 négyzetméteres területen gyártanak gépjármű-belső alkatrészeket. Az üzem már kb. 180 új munkalehetőséget teremtett a régióban, és legalább 800 munkavállaló foglalkoztatására alkalmas. A foglalkoztatottak száma évről évre fokozatosan növekszik.

A jó infrastruktúra és a Kragujevac vonzáskörzetében rendelkezésre álló szakképzett munkaerő kulcsfontosságú volt a helyszín kiválasztásában. További szempontok közé tartozott a központi elhelyezkedés Dél- Kelet Európában, valamint a magyarországi, a cseh köztársasági és a szlovákiai YFAI üzemek közelsége.

További információk igénye esetén készséggel segítünk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com

- Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:

A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 20 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetveműszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 32 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjárműbelső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng és az Adient vegyesvállalata. A Yanfeng Kína egyik legnagyobb gépjármű beszállítója, míg az Adientglobális piacvezető a gépjárműülések terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.