OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 4., szerda 14:11

Rettegett betegséggel küzdő gyermekek álmaira gyűjtenek
    Budapest, 2019. december 4., szerda (OTS) - Idén is útjára indult a Ments életet karácsonyra online gyűjtés, mely már 6. éve biztosít forrást különleges célokra. A civil gyűjtés célja, hogy a befolyt összegek 100%-át a megadott célokra fordítsák, a fölmerülő banki és adminisztrációs költségeket a szervező Kreatív Kontroll vállalja magára.

        A tavalyi közel 2,5 milliós összegből 2019-ben 120 daganatos gyermek és családja nyaralását támogatták, valamint 7 kisgyermek kívánságát valósították meg, illetve támogatták rehabilitációjukat, gyógyulásukat.

Az összegyűlt összegeket egy közhasznú alapítvány felügyeletével használják föl.

- A beteg gyermekek is éppúgy csak gyerekek: álmaik, vágyaik, kéréseik vannak, de a betegség a családra sokszor kezelhetetlen anyagi és lelki nyomást jelent - mondja Sipos Zoltán, a gyűjtés alapítója, aki az összegyűlt összeg szakszerű felhasználásért felelős Ments Életet Közhasznú Alapítvány jótékonysági nagykövete. - Mi egyrészt a gyermekeknek segítünk, de másrészt a családnak üzenjük, hogy nincsenek egyedül.

A szervező azt kéri, osszák meg a felhívást minél többet, hogy jövőre is megvalósulhassanak az álmok és a nyári tábor.

A weboldal: https://mentseletetkaracsonyra.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.