OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 5., csütörtök 11:12

A Zynga egy különleges CSR Racing 2 eseménysorozattal ünnepli a Bugatti fennállásának 110. évfordulóját (1. rész)
    San Francisco, 2019. december 5., csütörtök (Business Wire/OTS) - A játékosok a Bugatti által kifejlesztett, exkluzív hipersportautókkal versenyezhetnek a játék során és hozzáadhatják azokat meglévő autóparkjukhoz - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető cége, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy a neves hipersportautó-gyártó Bugattival együttműködve egy új eseménysorozatot indít el népszerű mobil gyorsulási autóverseny játékában, a CSR Racing 2-ben (a továbbiakban "CSR2"). Az eseménysorozat, amelyet a Bugatti fennállása 110. évfordulójának alkalmából vezet be a Zynga, lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy a világ legerősebb, exkluzív hipersportautóival versenyezzenek a CSR2-ben, és hozzáadják a különleges versenyautókat meglévő virtuális autógyűjteményükhöz.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

"A Bugatti a világ legikonikusabb, legnagyobb tisztelettel övezett autógyártója, ezért nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy együtt ünnepelhetünk vele egy ilyen fontos évfordulót" - nyilatkozta Julian Widdows, a CSR2 alelnöke. "Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott annak érdekében, hogy a játékban megjelenő virtuális négykerekűek minél élethűbben tükrözzék a Bugattik minden apró részletét, a fantasztikusan áramvonalas karosszériától kezdve a hihetetlenül erőteljes motorokig. Így (virtuálisan) lehetővé válik a Bugatti-rajongók számára, hogy kedvencük a birtokukba kerüljön anélkül, hogy meg kellene azt vásárolniuk."

A sorozatban 24 különféle Bugatti kerül bemutatásra, amelyek közül három kizárólag a CSR2-ben lesz elérhető. A kiterjesztett valóság kínálta eszközök révén a játékosok közvetlen közelről csodálhatják meg az autókat, és akár be is ülhetnek a világ legáhítottabb hipersportautóinak kormánya mögé. Az együttműködés keretében egy nyolchetes időszakban hét eseményre kerül sor, és a Bugattik a CSR2 Showdown (Erőpróba) elnevezésű, új versenytípusának (amelyben a játékosok közvetlenül egy másik játékossal versenyeznek) folytatásként kiadásra kerülő béta verziójában is megjelennek.

A CSR2  exkluzív Bugatti sportautói:
     - Chiron Super Sport 300: az első olyan sorozatgyártású autó, amely átlépte a mágikus 300 mérföld per órás (kb. 490 km/óra) sebességhatárt
     - La Voiture Noire: egyetlen, egyedülálló, ún. "grand tourer"* mestermű
     - Centodieci: a Bugatti újjáéledését megalapozó, újkori, eredeti szupersportautó, az EB110 tiszteletére készült, újonnan kiadott modell

"Az interaktív szórakoztatás az egyik fő forrása a mai fiatal generáció autókért való lelkesedésének, és egyben nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy szerte a világon kapcsolatban maradhassunk a rajongókkal" - fejtette ki a Bugatti elnöke, Stephan Winkelmann. "Nagy örömünkre szolgál, hogy ennek az együttműködésnek köszönhetően rajongóinknak lehetőségük nyílik kipróbálni az utóbbi időben megjelent összes exkluzív Bugatti hipersportautót a CSR2-ben."

A CSR2-ben szereplő 24 Bugatti grafikájának minden részletét, a hűtőrácsoktól kezdve a fényezés színéig, a műszerfal anyagától az ülések varratáig aprólékos gonddal dolgozták ki, hogy tökéletesen élethűen tükrözzék a valódi hipersportautókat. A játékosok részletesen átvizsgálhatják a járműveket: adott pontokra koppintva kézzel megrajzolt, méretpontos animáció ugrik fel a képernyőn, lehetővé téve, hogy kinyissák az autók ajtóit, benézzenek a motorháztető alá, megismerkedjenek a motorházzal, módosítsák a légterelők pozícióját, és megismerkedhessenek számos egyéb érdekes funkcióval.

* nagyteljesítményű, hosszú távú utazásra fejlesztett, exkluzív, luxus sportautó

A CSR2 ingyenesen letölthető az  App Store-ból és a Google Play Áruházból. További információkért a CSR2-ről kérjük, kövesse a játékot a közösségi oldalakon: Facebook, Twitter, Instagram, és YouTube.

A szerkesztő megjegyzése: A CSR Racing 2-vel (CSR2) kapcsolatos sajtóanyagok megtekinthetők a következő linkre kattintva: https://app.box.com/s/56junq0iv8ibm2dx0mqfo8hpkd7qlk64
(folyt.)



2019. december 5., csütörtök 11:14

A Zynga egy különleges CSR Racing 2 eseménysorozattal ünnepli a Bugatti fennállásának 110. évfordulóját (2. rész)
    San Francisco, 2019. december 5., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon.

Amit a Bugattiról tudni kell…

A Bugatti Automobiles S.A.S. a világ legerőteljesebb, leggyorsabb, legkülönlegesebb luxus hipersportautóinak gyártója. 1909-ben való alapítása óta a francia luxusmárka központja többnyire Elzászban, Molsheim városában működött. Molsheimben fejlesztették ki 2005 és 2015 között az első újkori Bugatti hipersportautót, a Veyron néven híressé vált, kézzel készült modellt, amelyből 450 darab került legyártásra. 2016 ősze óta a molsheimi üzemben készülnek a Chiron1 modellek.

A Chiron(1) 1500 lóerős motorteljesítménye egyedülálló a sorozatgyártású gépjárművek közt, és 1600 newtonméter csúcsnyomatékának, 2000 - 6000 rpm fordulatszámának és számos egyéb technikai újítást jelentő funkciójának köszönhetően új standardot képvisel az autógyártásban.

2017-ben a Bugatti 70 járművet szállított le vevőinek, 2018-ban ez a szám 76-ra nőtt, és a tervek szerint 2019-ben 80 autó kerül ki az üzemből. A Bugatti nyilatkozata szerint a modellből összesen 500 példány kerül előállításra - jelenleg mindössze 100 Chiron rendelhető. A cég hamarosan megkezdi egy új, oldalirányú gyorsulásra optimalizált modell, a Divo(2) gyártását.

A Bugatti, amely 1998 óta a Volkswagen Csoport tagja, több mint 300 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek többsége az elzászi Molsheimben lévő üzemben dolgozik. A 37 kereskedővel és szervizpartnerrel együttműködő globális cég Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten és az ázsiai és csendes-óceáni régióban összesen 18 országban van jelen.

(1) Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 35,2 / országúton: 15,2 / kombinált: 22,5; kombinált CO2-kibocsátás (g/km): 516; üzemanyag-hatékonysági besorolás: G

(2) Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): nem esik az 1999/94/EK irányelv hatálya alá, mivel a típusjóváhagyás egyelőre nem áll rendelkezésre

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a CSR Racing 2 játék jövőbeli kiegészítéseire/frissítéseire és eseményeire vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a  http://investor.zynga.com internetes címen vagy a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

vagy

Bugatti Automobiles S.A.S. kapcsolattartó:
Tim Bravo
Head of Communications
Mobil: +33 640 151969
Email: tim.bravo@bugatti.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.